Lego Veličanstveni Tigar 31129

110,10 KM

Neka vaše ljubitelje životinja oduševe LEGO Majestic Tiger set i stvore nevjerojatne avanture koje će ih ostaviti bez daha.

Na zalihi

Lego Veličanstveni Tigar 31129 110,10 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

LEGO Creator 3in1 Majestic Tiger (31129) je fantastičan set igračaka koji će oduševiti sve strastvene ljubitelje životinja starije od 9 godina. Ovaj sjajan set sadrži kocke za izgradnju modela tigra s pokretnim repom, nogama, tijelom, ramenima, glavom i čeljustima, a također može mijenjati izraze lica.

Djeca imaju na raspolaganju najmanje 3 različite mogućnosti izgradnje i igre s ovim fantastičnim setom. Mogu izgraditi pokretnog tigra s crvenom pticom, pregraditi ga u pokretnog crvenog pandu s bambusom i bonsai stablom, ili stvoriti koi ribu s pokretnim repom, perajama i lopočima, ili pak koristiti svoju maštu kako bi kreirali neko drugo životinjsko stvorenje. Set dolazi s interaktivnim digitalnim uputama za izgradnju koje dodatno zabavljaju iskustvo izgradnje. Upute su dostupne u besplatnoj LEGO aplikaciji za upute za izgradnju koja se može koristiti na pametnim telefonima i tabletima, a pomoću zuma i rotacijskih alata djeca mogu vizualizirati model dok ga grade.

Ovaj set nudi 3 modela životinja u 1 setu – Majestic Tiger (31129) set sadrži modele tigra, crvenog pandu i koi ribu. Djeca mogu birati između raznih avantura s tim životinjama – loviti plijen s moćnim tigrom, penjati se po drveću s crvenim pandom ili uživati u podvodnoj zabavi s koi ribom.

Svi modeli životinja mogu se pokretati – tigar može pomicati tijelo, glavu, čeljusti, rep, noge i ramena; crvena panda može pomicati glavu, rep, noge, šape i uši; a koi riba ima pokretno tijelo, peraje i rep.

Svaka životinja ima i manji model koji je uz nju – tigar ima crvenu pticu i džunglu za prikaz; crvena panda ima bonsai stablo i bambus; a koi riba ima lopoče.

Ovaj set za izgradnju sastoji se od 755 dijelova i namijenjen je djeci od 9 godina i starijoj koja će uživati u zabavnom iskustvu izgradnje prije nego što započnu igru s životinjama.

Izložbeni model – Majestic Tiger mjeri preko 14 cm u visinu, 33 cm u dužinu i 7 cm u širinu. Sjajan je kao ukras u dječjoj sobi.

Ovaj set LEGO Creator 3in1 samo je jedan od mnogih novih setova koji su dostupni od ožujka 2022. godine. Uz njega, možete pronaći još mnogo drugih setova, poput Super Robota (31124), Supersonic Jet-a (31126) i Dolphina i Turtle-a (31128).

Interaktivno digitalno stvaranje – Koristeći LEGO Building Instructions aplikaciju, graditelji mogu zumirati, rotirati i vizualizirati digitalnu verziju svog modela na pametnim telefonima i tabletima

 

Značajke

  • LEGO Creator 3in1 Majestic Tiger (31129) – fantastičan set za ljubitelje životinja.
  • 3 modela u 1 setu – tigar, crveni panda i koi riba.
  • Svi modeli se mogu pokretati – tigar, panda, riba.
  • Interaktivne digitalne upute za zabavno iskustvo izgradnje.
  • Kvalitetne LEGO kocke koje zadovoljavaju sigurnosne standarde.
  • Novi setovi dostupni od ožujka 2022. godine.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.