Akcija!

Magnetne slagalice BOOMBAR – Magnetic Intelligence Tiles

Original price was: 48,80 KM.Current price is: 31,95 KM.

-35%

Edukativne magnetne slagalice.

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Magnetne slagalice BOOMBAR - Magnetic Intelligence Tiles 48,80 KM Original price was: 48,80 KM.31,95 KMCurrent price is: 31,95 KM.
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Svaki Roditelj Želi Najbolje za Svoje Dijete

 

Svaki roditelj želi najbolje za svoje dijete – igračke koje su sigurne, edukativne i zabavne. Zamislite osmijeh na licu vašeg djeteta dok gradi dvorce, mostove i sve što mu mašta može zamisliti. S Boombar Magnetic Intelligence Tiles, ovo nije samo san, već stvarnost!

Priča iz Života

Sjećate li se kada ste prvi put vidjeli svoje dijete kako s oduševljenjem slaže svoje prve kocke? Kako ste ponosno gledali kako istražuje, uči i stvara nešto svoje? S Boombar Magnetic Intelligence Tiles, svaki trenutak igre postaje poseban. Bojan, otac trogodišnjaka, kaže: “Moj sin je zaljubljen u ove pločice. Provodi sate u igri, a svaki dan stvori nešto novo. Vidim kako se njegovo samopouzdanje razvija s svakim novim projektom.”

Dijete gradi toranj s Boombar pločicama

Zašto Boombar Magnetic Intelligence Tiles?

Boombar Magnetic Intelligence Tiles nisu samo igračke; one su alat za učenje koji će vaše dijete obožavati. Napravljene od čvrstih i netoksičnih materijala s zaobljenim rubovima, ove pločice su potpuno sigurne za male ruke. Svaka pločica je dizajnirana da potiče maštu i kreativnost, omogućujući djeci da stvaraju neograničene strukture i oblike. Osim toga, igra s Boombar pločicama razvija prostorne i komunikacijske vještine, čineći je idealnom za igru s prijateljima ili obitelji.

Prednosti Boombar Pločica

  • Sigurnost prije svega: Boombar pločice su izrađene od netoksičnih materijala, s glatkim, zaobljenim rubovima kako bi zaštitile vaše dijete.
  • Podrška STEM Učenju: Ove pločice potiču razvoj ključnih vještina iz znanosti, tehnologije, inženjeringa i matematike.
  • Potiču Kreativnost: Vaše dijete može graditi, dizajnirati i stvarati sve što zamisli, razvijajući tako svoju maštu i kreativno razmišljanje.
  • Društvena Interakcija: Savršene su za individualnu ili grupnu igru, pomažući djeci u razvijanju socijalnih vještina i timskog rada.
  • Jednostavne za Korištenje: Zahvaljujući magnetskoj povezanosti, djeca mogu lako sastavljati i rastavljati svoje kreacije.

Stvarna iskustva roditelja

Kada smo kupili Boombar pločice za našeg sina, nismo mogli zamisliti koliko će ih voljeti. Svaki dan nas iznenadi nečim novim što je izgradio. Boombar je postao neizostavan dio naše obitelji.” – Ana, mama četverogodišnjaka.

Ne Propustite Ovu Priliku!

Ne čekajte više! Naručite Boombar Magnetic Intelligence Tiles danas i omogućite svom djetetu sate neograničene kreativne zabave. Za sve narudžbe iznad 70 KM dostava je besplatna. Pridružite se stotinama zadovoljnih roditelja koji su već otkrili čaroliju Boombar pločica.