Bimaco karijere

U Bimacu, vjerujemo da svaki roditelj zaslužuje pristupačne i kvalitetne proizvode za svoju djecu. Zato se svaki dan trudimo biti više od trgovine – mi smo savjetnici, partneri i podrška na roditeljskom putovanju.

Nađi posao koji ti odgovara.

Pridruži se Bimaco timu!

Jesi li strastven/a za dječije proizvode i želiš biti dio tima koji pruža vrhunske proizvode roditeljima diljem regije?

Da li tvoja ljubav prema inovacijama ide ruku pod ruku s tvojim profesionalnim ambicijama? Ako se vidiš kao dio tima koji pomaže roditeljima pružiti najbolje za svoju djecu, možda si ti ta osoba koju tražimo!
Bimaco kultura

Dio našeg tima

Kao dio naše ekipe, nećeš samo raditi – ti ćeš oblikovati iskustva. Mi smo u potrazi za kreativcima, inovatorima i onima koji su spremni postaviti nove standarde u industriji dječjih proizvoda. Bez obzira jesi li stručnjak ili tek počinješ, imaš mjesto u Bimacu.

Postani dio tima koji stvara budućnost.

Kako se prijaviti za posao?

Potrudite se da vaš CV bude ažuriran, pregledan i da jasno ističe vaše vještine i iskustvo relevantno za poziciju na koju se prijavljujete.
Koristite našu online platformu za prijavu gdje možete uploadati vaš CV i motivacijsko pismo. Osigurajte da su svi podaci točni i potpuni.
Nakon pregleda prijava, kontaktirat ćemo kandidate koji ulaze u uži izbor za razgovor. Bit će to vaša prilika da saznate više o Bimaco i da nam pokažete zašto ste pravi izbor za naš tim.
Ako vaša prijava privuče našu pažnju, bit ćete pozvani na intervju. Razgovor može biti vođen preko telefona, video poziva ili osobno u našim uredima.
Ukoliko ste odabrani, poslat ćemo vam ponudu koja će detaljno objasniti uvjete zaposlenja, uključujući plaću, beneficije i druge važne informacije.

Često postavljena pitanja

Odaberite željenu poziciju i slijedite upute za prijavu kroz naš sofisticirani online sustav prijave koji osigurava jednostavan i učinkovit proces selekcije.
Uz konkurentne plaće, pružamo sveobuhvatno zdravstveno osiguranje, programe kontinuirane edukacije i profesionalnog razvoja, te pristup najnovijim alatima i resursima. Također, potičemo radno okruženje koje cijeni inovativnost i kreativnost.
Ponosni smo na našu korporativnu kulturu koja potiče otvorenu komunikaciju, suradnju i timski rad. Naši uredi su dizajnirani da potiču kreativnost i inovacije, stvarajući stimulativno i produktivno radno okruženje.
U srcu naše korporativne filozofije je inovacija. Ulaganjem u najnovije tehnologije i istraživanje, neprestano se trudimo ostati na čelu industrije, pružajući našim zaposlenicima alate koji omogućavaju pionirska dostignuća.
Pružamo obilje prilika za osobni i profesionalni razvoj kroz stručne radionice, tečajeve, mentorstvo i sudjelovanje u ključnim projektima. Naš cilj je osnažiti svakog zaposlenika da dostigne svoj puni potencijal.

Otvorene pozicije

Express besplatna dostava

Za narudžbe veće od 70 KM u roku 24-48h

Besplatan povrat

Ako niste zadovoljni, vratite unutar 7 dana i ne plaćate ništa

Jamstvo kvaliteta

Samo najkvalitetniji proizvodi odobreni od EU

100% sigurno plaćanje

Platite karticom na rate ili gotovinom pri preuzimanjuCopyright © Bimaco 2024. Sva prava pridržana