Košarica

Ostvarite 10% popusta za sljedeću narudžbu

BimacoClub

Bimaco je najbolji izbor za roditelje

Više od 27 godina roditelji poput tebe drže nas u vrhu. Koja je naša formula uspjeha? VAŠE ZADOVOLJSTVO stavljamo iznad profita! Brinemo se za vas i budući da smo i mi roditelji, znamo bolje od bilo koga što roditelji i djeca trebaju…

Dopustite mi da vam postavim pitanje: ne osjećate li da je roditeljstvo danas teže nego što je bilo za prethodne generacije? Ljudi su tada bili manje zaposleni i bilo je manje dostupnih proizvoda za djecu.

To je i dobro i loše.

Dobro jer danas možete pronaći proizvode koji mogu riješiti svaki problem. Ali ovo je također loše jer ne znate što odabrati. A moderni roditelji nemaju vremena za potrebno dubinsko istraživanje.

Troškovi svakodnevno rastu. Istraživanja kažu da će odgajanje djeteta od djetinjstva do završetka škole koštati više od 50% prihoda obitelji. Morate izbjegavati bacanje novca na beskorisne ili loše proizvode i trošiti samo na provjerene, visokokvalitetne proizvode…

Zbog toga u Bimacu…

Trošimo novac kako biste vi uštedjeli

 

Jedina smo tvrtka u BiH koja testira dječje proizvode prije prodaje. U našim uredima naći ćete ogromnu hrpu polomljenih proizvoda. Od krevetića preko igračaka i bicikala do svega što možete zamisliti. Hrpa, krajem tjedna, doseže više od 3 metra!

Kako smo razbili svaki dječji proizvod na toj hrpi? SVE SMO TESTIRALI!

Naši stručnjaci za sigurnost djece testiraju svaki proizvod na sigurnost i trajnost, dva najvažnija čimbenika. Ako proizvod ne prođe ovaj test… NE prodajemo ga! Čak i ako nakon testiranja pronađemo malu pukotinu… NE PRODAJEMO je, jer ovaj proizvod neće biti siguran za vašu bebu!

Svi proizvodi koji prežive ovaj test, testiraju se iznova i iznova kako bi dokazali svoju učinkovitost. Radimo skupe greške tako da vi ne morate! Tako da možeš biti savršena mama i savršen tata koji može…

Uštediti vrijeme i novac

U Bimacu nećete morati puno tražiti i nećete morati puno trošiti. Stručnjaci u našim trgovinama pomoći će vam da pronađete najbolje za vaše dijete na temelju vaših potreba i vašeg budžeta. Samo u Bimacu ćete pronaći najveći izbor dječje opreme, krevetića, dječje odjeće, igračaka, bicikala i raznih drugih proizvoda za bebe.

Bimaco je ekskluzivni uvoznik i distributer vodećih svjetskih brendova dječjih proizvoda kao što su Broondo, Maxi Cosi, Graco, Brevi,   Nuby,  Cybex, Hauck, Tiny Love Klups,Boyo, Mondo, Twisthsake, GB, Boombar,  Nuvita i drugi. Među njima, ove tvrtke imaju preko 100 nagrada za sigurnost i udobnost djece!

Generacije zadovoljnih roditelja

Posebno smo ponosni kada nam dolaze novi roditelji koji su i sami odrasli u Bimacove proizvode. Čitamo njihove komentare i pisma, baš kao i vaše. Evo malog uzorka nekih od naših favorita:

“Kupio sam krevetić Broondo u vašem dućanu u Sarajevu. Ne samo da je službenik odgovorio na sva moja pitanja, on je bio taj koji je inzistirao da kupim ovaj krevetić umjesto jednog skupljeg. Jer je bilo bolji za moje potrebe. Obožava ga i moja malenkost! Hvala vam!” -Danijela S., 27 godina, Sarajevo

“U Bimacu smo počeli kupovati prije 4 godine, kada nam se rodila prva kćer. Sada imamo drugu kćer koja ima 11 mjeseci, a koristi svu opremu koju smo kupili za prvu! Nastavit ćemo kupovati od vas i preporučiti vas” -Tanja & Andrej K., 26 & 28, Mostar

“Naručio sam online autosjedalicu i dobio sam je za 2 dana. Vrlo brza usluga i dobra korisnička podrška. Telefonom sam razgovarao s korisničkom podrškom jer mi je trebala mala pomoć oko ugradnje autosjedalice. Sve je ispalo savršeno, osjećam da je moj sin siguran i mirno vozim” -Tarik, 33, Zenica.

Siguran sam da ćete se osjećati baš kao Danijela, Tanja, Tarik i svi ostali roditelji koji izaberu Bimaco. Zato vam želimo dati…

Vaš ekskluzivni popust od 10% zahvaljujući Bimaco kartici

Što je Bimaco kartica? To je naš novi privatni klub, samo za roditelje koji svojoj djeci žele najbolje. A najbolje od svega? Potpuno je BESPLATNO!

Zapravo, nije samo BESPLATNO, već dobivate i obilje bonusa za članstvo:

Ekskluzivnih 10% popusta za vašu sljedeću narudžbu (popust vrijedi za kupnju u trgovini i online).

Darivanje samo za članove kako biste osvojili besplatne proizvode robnih marki koje zastupamo.

Rani pristup proizvodima koji još nisu dostupni široj javnosti.

To znači da ne dobivate samo darove, već dobivate i nove proizvode prije svih ostalih i prijevara.

Besplatna dostava

za narudžbe veće od 50 KM

Besplatan povrat

Ako niste zadovoljni, vratite unutar 7 dana i ne plaćate ništa

Jamstvo kvaliteta

Samo najkvalitetniji proizvodi odobreni od EU

100% sigruno plaćanje

Platite karticom na rate ili gotovinom pri preuzimanjuTrnska cesta 7.
88220 Široki Brijeg, BiH
+387 39 705 626
+387 39 704 147

Shopping Centar Džananović
Kamberovića polje bb,
72000 Zenica, BiH
+387 32 244 340

Mepas Mall
Kardinala Stepinca bb,
88000 Mostar, BiH
+387 36 310 890

BBI Centar City
Trg Djece Sarajeva br. 1,
71000 Sarajevo, BiH
+387 33 520 474

Copyright © Bimaco 2022. Sva prava pridržana.