LISTA ŽELJA

Dolazak bebe je jako uzbudljivo iskustvo, no može vas i opteretiti. Zbog toga je najbolje napraviti listu želja kako bi sve bilo jednostavnije i organiziranije.
Proizvod Cijena Stanje skladišta  
× Gzg-6373A Lutka 34,75 KM Original price was: 34,75 KM.20,90 KMCurrent price is: 20,90 KM. Rasprodano Pogledaj proizvod
1 items

Napomena: Svaki proizvod na bimaco.net možete dodati na svoju listu želja pritiskom na srce u gornjem desnom kutu proizvoda na listi proizvoda. Za kreiranje liste želja trebate biti ulogirani na svoj račun.

neophodne potrepštine za novu mamu

Dobrodošli u Bimaco, mjesto gdje novim majkama možemo pružiti savršen popis potrepština koji će im olakšati novu ulogu u životu. Kako bismo vam olakšali proces, napravili smo inovativan način za odabir proizvoda, jednostavnim klikom na kućice koje predstavljaju vaše potrebe.

Kad odaberete proizvode, pritisnite gumb “pošalji” i vaša personalizirana lista bit će poslana direktno na vaš e-mail. Ali prije nego što to učinite, trebate se registrirati i prijaviti se na našu stranicu kako biste bili sigurni da ste dobili sve proizvode koji su vam potrebni.

Nemojte dopustiti da stres i neizvjesnost nove uloge u životu preuzmu kontrolu nad vama. Dopustite Bimacu da vam pomogne da se pripremite za vašu novu ulogu kao majka i osigurati da ste opremljeni svime što vam je potrebno. Kliknite, odaberite, pošaljite – i uživajte u najuzbudljivijem i najsretnijem razdoblju svog života!

Budući da Bimaco stoji iza svojih proizvoda i zna koliko je važno za novu majku da ima sve što joj treba, nudimo vam mogućnost da svoju listu potrepština pretvorite u listu želja. Na taj način, ne samo da ćete osigurati da nikada ne zaboravite što vam je potrebno, već ćete imati i jednostavan način da ih dodate u svoju košaricu kad god vam bude potrebno.

Također, možete spremiti svoju listu za kasnije, što je izvrsna opcija za sve one koji su u fazi planiranja i priprema. Sada kada ste registrirani i prijavljeni, samo odaberite svoje proizvode i prepustite ostalo nama. Bimaco je uvijek tu da osigura da imate sve što vam treba, kad god vam treba.

Express besplatna dostava

Za narudžbe veće od 70 KM u roku 24-48h

Besplatan povrat

Ako niste zadovoljni, vratite unutar 7 dana i ne plaćate ništa

Jamstvo kvaliteta

Samo najkvalitetniji proizvodi odobreni od EU

100% sigurno plaćanje

Platite karticom na rate ili gotovinom pri preuzimanjuCopyright © Bimaco 2024. Sva prava pridržana