Lego Izzie I Zečić Bunchu 71453

48,20 KM

Oživite svoje snove s LEGO setom DREAMZzz Izzie i Bunchu the Bunny – Stvorite svoju vlastitu avanturu!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dopustite djeci starijoj od 7 godina da se upuste u akciju svijeta snova s ovim LEGO setom DREAMZzz Izzie i Bunchu the Bunny (71453). Temeljen na uzbudljivoj priči iz TV emisije, ovaj set omogućuje djeci da pomognu glavnom liku Izzie da stvori veliku verziju svog omiljenog plišanog igračka kako bi spasila igračku zečića koju je otela noćna prikaza Grimspawn.

Velika živa verzija Bunchua ima potpuno pokretljiv vrat, ruke i noge. Prilikom sastavljanja, djeca mogu koristiti svoju maštu i slijediti upute za sastavljanje usmjerene prema priči kako bi odlučili hoće li ga opremiti rolerima i rukavicama ili pčelinjim krilima i žaokom.

Detaljna minifigura Izzie pomaže oživjeti radnju. Izzie dolazi s opremom koja uključuje oklop, mač i pješčani sat. U setu su također uključene figure Grimspawna i malog Bunchua kako bi djeca mogla reproducirati cijelu priču.

Oživite Bunchua – Djeca mogu uživati u maštovitoj igri s LEGO setom DREAMZzz Izzie i Bunchu the Bunny (71453), koji je temeljen na TV emisiji DREAMZzz.
Potpuno pokretan – Bunchu ima potpuno pokretljiv vrat, rep, ruke i noge, što ga čini lako postavljivim i omogućuje djeci da reproduciraju različite scene.
2 načina sastavljanja – Set dolazi s nekoliko elemenata, omogućujući djeci da odaberu hoće li Bunchua opremiti rolerima i rukavicama ili pčelinjim žalcem i krilima.
Minifigura Izzie – Set igračaka dolazi s minifiguricom Izzie, a njen pribor uključuje oklop, mač i pješčani sat.
Mali Bunchu je uključen – U setu je uključena figura originalnog plišanog igračka Bunchua kako bi djeca mogla reproducirati cijelu priču.
Sati igre – Set je namijenjen djeci od 7 godina i više, koji mogu provesti sate zabave igrajući se sami ili s prijateljima.
Dimenzije – Bunchu visok je preko 19 cm bez rolera na raketni pogon.
Upute temeljene na priči – Set sadrži upute za sastavljanje temeljene na priči, koje su također dostupne digitalno u LEGO Builder aplikaciji.
Premium kvaliteta – LEGO kocke su dizajnirane da se uvijek sigurno spajaju.
Sigurnost na prvom mjestu – LEGO kocke su temeljito testirane kako bi osigurale da zadovoljavaju stroge sigurnosne zahtjeve.

Značajke

  • LEGO set DREAMZzz Izzie i Bunchu the Bunny (71453)
  • Djeca starija od 7 godina mogu uploviti u akciju snova.
  • Pomozite Izzie da spasi igračku zečića od Grimspawna.
  • Bunchu ima pokretne dijelove i 2 načina sastavljanja.
  • Set dolazi s minifiguricom Izzie i dodatnom opremom.
  • Sati zabave za djecu od 7 godina i više.