Lego Magični Jednorog 31140

21,90 KM

Uronite u čarobni svijet avantura uz LEGO set Magični Jednorog i dopustite svojoj mašti da zasja!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Zamisli sebe kako se prenosiš u mitsku zemlju ispunjenu uzbudljivim avanturama uz LEGO set Magični Jednorog 31140. Ovaj set namijenjen je kreativnoj djeci starijoj od 7 godina i omogućuje ti da izgradiš magičnog jednoroga s zlatnim rogom, šarenim repom te pokretnim nogama i kopitama. Možeš ga postaviti na dva različita načina: na sva četiri noge ili da stoji na dvije zadnje noge, u ikoničnom položaju, te ga izložiti na duginom stalku.

Mitska akcija nikad ne prestaje s ovim LEGO Creator 3u1 setom koji ti omogućuje izgradnju nevjerojatna tri magična bića. Možeš izgraditi pokretnog Magičnog Jednoroga, prenamijeniti ga u pokretnog morskog konjića s morskim dnom ili ga pretvoriti u pokretnog magičnog pauna s šarenim repom. Također, možeš koristiti kockice da stvoriš još neko očaravajuće biće po vlastitom izboru.

Preuzmi LEGO Builder aplikaciju i zaroni u novi svijet zabave u kojem možeš zumirati i rotirati modele u 3D-u, spremiti setove i pratiti svoj napredak.

Ovaj set pruža dugotrajnu vrijednost igre jer možeš uživati u zabavnim pričama na tri različite scene u mitskoj zemlji: trčati preko duge s Magičnim Jednorogom, plivati s morskim konjićem ili se igrati s paunom. Sva tri stvorenja imaju pokretne dijelove tijela: jednorog može pomicati noge i kopita, morski konjić repom, perajama i glavom, a paun ima pomičan rep i oči.

Ova tri čarobna stvorenja lako možeš izložiti jer su izdržljiva: jednorog na stalku duge, morski konjić na stalku morskog dna, a paun može stajati na svoje dvije noge.

Igračka je zabavna za izgradnju, sastoji se od 145 dijelova i namijenjena je djeci starijoj od 7 godina. Može biti iznenađenje, rođendanski poklon ili poklon za blagdane.

Visok je preko 13 cm, tako da možeš igrati s Magičnim Jednorogom kod kuće ili ga ponijeti sa sobom na putovanja.

Ovo je samo jedan od LEGO Creator 3u1 setova, pogledaj i ostale kao što su Vintage motocikl (31135), Egzotični papagaj (31136) i Kamper preko plaže (31138).

Na raspolaganju imaš i pomoć u obliku intuitivnih uputa za izgradnju u LEGO Builder aplikaciji, gdje možeš zumirati i rotirati modele u 3D-u, pratiti napredak i spremiti setove dok razvijaš nove vještine.

LEGO kockice su kvalitetne i provjerene, te se lako odvajaju jedna od druge svaki put.

Sigurnost je zajamčena, jer LEGO kockice ispunjavaju stroge globalne sigurnosne standarde.

Prati svoju maštu i zabavu s LEGO setom Magični Jednorog 31140 i neka tvoja kreativnost i avanture nikad ne završe!

Značajke

  • LEGO set Magični Jednorog 31140 s tri mitska bića.
  • Kreativna igra za djecu stariju od 7 godina.
  • Pokretni jednorog, morski konjić i paun.
  • Izloži ih na stalku i uživaj u igri.
  • 145 dijelova za zabavno sastavljanje.
  • Pruža dugotrajnu vrijednost i razvija nove vještine.