Lego Sjedište Čuvara Galaksije 76253

21,90 KM

Stvorite vlastite LEGO pustolovine s Grootom i Star-Lordom iz Čuvara galaksije Volumen 3!

Na zalihi

Lego Sjedište Čuvara Galaksije 76253 21,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Ova akcija iz Marvel Studiosovog filma Čuvari galaksije Volumen 3 je namijenjena djeci starijoj od 7 godina zajedno s LEGO Marvel Sjedištem Čuvara Galaksije (76253).

Ova super herojska baza je prepoznatljiva fanovima Marvel filmova Čuvari galaksije Volumen 3. Unutar nje se nalaze alati, tehnologija i stol na kojem minifigurice Groot i Star-Lord planiraju svoju sljedeću uzbudljivu misiju. Za još više digitalne zabave, djeca mogu preuzeti LEGO Builder aplikaciju i zakoračiti u kreativni svijet gdje mogu zumirati i rotirati modele u 3D-u, spremiti setove i pratiti svoj napredak u izgradnji.

Dajte djeci priliku da se upuste u akciju iz Marvel Studiosovog filma Čuvari galaksije Volumen 3 uz LEGO Marvel Sjedište Čuvara Galaksije (76253) i gledajte kako avanture započinju. Uključuje 2 ikonične minifigure, Groot i Star-Lord, te izgradivu bazu s alatima, tehnologijom i stolom.
Djeca mogu mijenjati kut šarki baze i interagirati s minifiguricama i priborom dok ponovno stvaraju omiljene trenutke iz filma i kreću se u vlastite avanture.
Ova igračka za izgradnju je savršena za poklon za rođendan, Božić ili bilo koju drugu prigodu za djecu stariju od 7 godina. Ova svestrana igračka mjeri preko 6 cm visine, 13 cm širine i 5 cm dubine.
Preuzmite LEGO Builder aplikaciju za uranjajuće iskustvo izgradnje, s digitalnim alatima za zumiranje i rotaciju modela u 3D-u, spremanje setova i praćenje napretka.
LEGO Marvel setovi za izgradnju pružaju beskrajne mogućnosti za maštovitu igru.
LEGO komponente zadovoljavaju stroge industrijske standarde kvalitete osiguravajući dosljednost, kompatibilnost i jednostavnost izgradnje.
Jamstvo sigurnosti – LEGO kocke i dijelovi su ispucani, zagrijani, smrvljeni, savijeni i analizirani kako bi se osiguralo da zadovoljavaju stroge globalne sigurnosne standarde.

Ova nevjerojatna LEGO igračka pruža djeci priliku da se upuste u svijet Čuvara galaksije i stvore vlastite avanture. Samo mašta je granica! Nabavite LEGO Marvel Sjedište Čuvara Galaksije (76253) i pripremite se za epske super herojske pustolovine!

Značajke

  • Akcija iz filma Čuvari galaksije Volumen 3 i LEGO set (76253) za djecu od 7 godina.
  • Super herojska baza s Grootom i Star-Lordom.
  • Mnogo načina za igru i avanture.
  • Idealno za poklon fanovima Marvela.
  • Prijenosni set za igru s intuitivnim uputama.
  • Zabava s nevjerojatnom LEGO igračkom Čuvara Galaksije (76253).

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.