Akcija!

Edukativna igračka Boombar Butterfly Shapes Arrange

9,90 KM

-40%

Kvalitetna igračka leptir sa oblicima.

Na zalihi

Edukativna igračka Boombar Butterfly Shapes Arrange 16,60 KM 9,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Predstavljamo vam kvalitetnu igračku u obliku leptira sa kockicama za povezivanje oblika i boja, namijenjenu za razvoj fine motorike i koordinacije oko-ruka kod djece starije od 6 mjeseci. Ova interaktivna igračka pruža zabavu i stimulira djetetove osjetilne sposobnosti, dok istovremeno potiče razvoj kognitivnih i motoričkih vještina.

Igračka u obliku leptira sadrži kockice različitih oblika i boja koje dijete može slagati i povezivati u skladu sa svojim interesima i sposobnostima. Kroz igru, vaše dijete će naučiti prepoznavati boje i oblike, razviti finu motoriku i koordinaciju oko-ruka, te poboljšati svoju koncentraciju i pažnju.

Ova igračka je izrađena od sigurnih i kvalitetnih materijala, koji su otporni na habanje i udarce, što je čini izdržljivom i dugotrajnom. Leptirski dizajn igračke je privlačan i šarenilo boja će dodatno stimulirati djetetove osjetilne sposobnosti.

Nabavite kvalitetnu igračku u obliku leptira sa kockicama za povezivanje oblika i boja, i pružite svom djetetu najbolju igru za razvoj njihovih kognitivnih i motoričkih sposobnosti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.