Akcija!

Edukativna igračka Boombar Butterfly Shapes Arrange

9,90 KM

-40%

Kvalitetna igračka leptir sa oblicima.

Na zalihi

Edukativna igračka Boombar Butterfly Shapes Arrange 16,60 KM 9,90 KM
Nabavite svoj primjerak prije nego što bude kasno! Zalihe su skoro rasprodane!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Predstavljamo vam kvalitetnu igračku u obliku leptira sa kockicama za povezivanje oblika i boja, namijenjenu za razvoj fine motorike i koordinacije oko-ruka kod djece starije od 6 mjeseci. Ova interaktivna igračka pruža zabavu i stimulira djetetove osjetilne sposobnosti, dok istovremeno potiče razvoj kognitivnih i motoričkih vještina.

Igračka u obliku leptira sadrži kockice različitih oblika i boja koje dijete može slagati i povezivati u skladu sa svojim interesima i sposobnostima. Kroz igru, vaše dijete će naučiti prepoznavati boje i oblike, razviti finu motoriku i koordinaciju oko-ruka, te poboljšati svoju koncentraciju i pažnju.

Ova igračka je izrađena od sigurnih i kvalitetnih materijala, koji su otporni na habanje i udarce, što je čini izdržljivom i dugotrajnom. Leptirski dizajn igračke je privlačan i šarenilo boja će dodatno stimulirati djetetove osjetilne sposobnosti.

Nabavite kvalitetnu igračku u obliku leptira sa kockicama za povezivanje oblika i boja, i pružite svom djetetu najbolju igru za razvoj njihovih kognitivnih i motoričkih sposobnosti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Edukativna igračka Boombar Butterfly Shapes Arrange”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)