Živjela Matematika – Zbrajanje I Oduzimanje

5,95 KM

Otkrijte čaroliju matematike kroz ovu izvanrednu knjigu ‘Živjela Matematika – Zbrajanje i Oduzimanje’ i osvojite srce svog malog genija!

Na zalihi

Živjela Matematika - Zbrajanje I Oduzimanje 5,95 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Živjela Matematika – Zbrajanje i Oduzimanje je vrhunska edukativna knjiga koja će osvojiti srca i umove vaših malih školaraca. Pomoću ove knjige, vaše dijete će usvojiti važne matematičke pojmove koje je već naučilo u školi, ali na način koji će biti zabavan i zanimljiv.

Ova knjiga dolazi u mekom uvezu i broji 32 stranice. Njen format je 24×16,5×0,2, što je savršena veličina za male ruke. Namijenjena je djeci od 5 godina i starijoj, uz pomoć koje će naučiti zbrajanje i oduzimanje brojeva na interaktivan način.

Ono što čini ovu knjigu posebnom je to što se na zadnjoj stranici nalaze zadaci koje će djeca morati riješiti. To će pomoći učenicima da testiraju svoje znanje i vještine koje su upravo stekli dok su čitali knjigu.

Ova knjiga je dio Odeon Kids brenda i objavio ju je renomirani nakladnik Odeon. Njihova reputacija za visokokvalitetne edukativne knjige je dobro poznata, a ova knjiga je samo još jedan primjer njihove izvrsnosti.

Sada je vrijeme da dodate ovu knjigu u svoju košaricu i omogućite svom djetetu da otkrije čaroliju matematike na zabavan i zanimljiv način. Neka vaše dijete postane majstor zbrajanja i oduzimanja uz pomoć ove izvanredne knjige Živjela Matematika – Zbrajanje i Oduzimanje.

Značajke

  • Vrhunska edukativna knjiga za djecu od 5 godina i starije
  • Učenje zbrajanja i oduzimanja na zabavan i zanimljiv način
  • Interaktivan format s testovima za provjeru znanja
  • Renomirani nakladnik Odeon i Odeon Kids brand
  • Meki uvez, 32 stranice, idealno za male ruke
  • Otkrijte čaroliju matematike s knjigom Živjela Matematika