I Am A Genius Botanička Bašta

39,95 KM

Probudite zanimanje za prirodu i botaniku kod vašeg djeteta uz ovo izvanredno botaničko čudo!

Na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

Botanički vrt je izvanredan obrazovni proizvod koji će probuditi interes za botaniku kod djece i tinejdžera. Ovaj znanstveni set omogućuje provođenje raznih botaničkih eksperimenata u udobnosti vlastitog doma.

Jedan od najuzbudljivijih aspekata ovog seta je mogućnost uzgoja pravog stabla. Zahvaljujući modelu od bioplastike koji dobivate, samo ga napunite tresetom, posijte sjemenke i uzgajajte. U kratkom periodu stablo će oživjeti, a raskošni listovi proklijati iz rupa na deblu.

Sadržaj ovog seta pažljivo je osmišljen kako bi djeca imala sve potrebne alate za uspješno izvođenje eksperimenata. Uz treseta i sjemenki, dolaze i biorazgradive posudice, lopatica, pipeta, stalak od bioplastike, podloga, eksperimentalne kartice i ilustrirani priručnik.

Ovaj set nije samo zabavna igra, već i prilika za djecu da nauče o botanici i prirodi. Kroz eksperimente, djeca će razumjeti procese rasta i razvoja stabala, kao i važnost tla i vode za biljke.

Neka vaše dijete postane pravi genij u svijetu botanike s ovim setom Botanički vrt – Ja sam genij. Neka ih znatiželja vodi u svijet biljaka i neka otkriju čaroliju prirode kroz praktične eksperimente. Odabir ovog seta potaknut će ljubav prema prirodnim znanostima, poticati dječju kreativnost i istraživački duh.

Ne propustite priliku iznenaditi svoje dijete s ovim izvanrednim setom. Dodajte set Botanički vrt – Ja sam genij u košaricu i dopustite svom djetetu da započne svoju botaničku avanturu danas.

Značajke

  • Botanički vrt – probudite interes za botaniku kod djece i tinejdžera.
  • Uzgajajte pravo stablo kod kuće – jednostavno i zabavno.
  • Svi potrebni alati za uspješno izvođenje botaničkih eksperimenata.
  • Djeca uče o procesima rasta i razvoja biljaka kroz igru.
  • Potiče ljubav prema prirodi i istraživački duh kod djece.
  • Savršen poklon za mlade genije koji vole prirodne znanosti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.