Play Land Enciklopedija

22,90 KM

Iskusite Play Land Enciklopedija društvenu igru – savršenu kombinaciju zabave i edukacije!

Na zalihi

Play Land Enciklopedija 22,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dobrodošli u svijet zabave i edukacije s igrom Play Land Enciklopedija! Ova izvanredna igra pružit će vam nevjerojatno iskustvo istraživanja i učenja kroz zabavne i interaktivne aktivnosti. Sada vam predstavljamo najnoviju i najsofisticiraniju verziju ove igre, koja će vas oduševiti svojim inovativnim pristupom.

S igrom Play Land Enciklopedija vaše dijete će krenuti na nevjerojatno putovanje kroz različite tematske svjetove. Svaki tematski svijet pruža zanimljive činjenice, slike i informacije o raznim područjima kao što su zemljopis, povijest, znanost, umjetnost i mnogo više. Kroz igru, vaše dijete će stjecati znanje na zabavan i angažirajući način.

Play Land Enciklopedija Društvena Igra  je dizajnirana tako da potiče suradnju i timski rad. Ova igra potiče vaše dijete da komunicira i surađuje s drugima kako bi ostvarilo ciljeve i riješilo različite izazove. Uzbuđenje i adrenalin koje donosi suradnja s prijateljima ili obitelji, nitko neće propustiti!

Kao roditelj, sigurno želite da vaše dijete uči i razvija se kroz igru. Play Land Enciklopedija je savršena kombinacija zabave i edukacije. Kroz istraživanje, logičko razmišljanje i rješavanje problema, vaše dijete će razvijati ključne vještine poput kritičkog razmišljanja, komunikacije i timskog rada.

Napravite korak prema nevjerojatnom učenju:

Ne propustite priliku da svoje dijete upoznate sa svijetom igre Play Land Enciklopedija. Ova igra je nevjerojatan alat za učenje, koji je osmišljen kako bi nadmašio očekivanja i pružio vašem djetetu nevjerojatno obogaćeno iskustvo. Neka vaše dijete istražuje, uči i zabavlja se.

Kupite odmah i otvorite vrata ka svijetu znanja i zabave!

Značajke

  • Istražujte i učite kroz zabavne aktivnosti s Play Land društvenom igrom Enciklopedija
  • Potiče timski rad i suradnju za više uzbuđenja i zabave.
  • Igra koja razvija ključne vještine kod djece.
  • Otkrijte različite svjetove i stječite znanje na zabavan način.
  • Savršena kombinacija igre, učenja i zabave.
  • Otvorite vrata ka svijetu znanja i zabave.