Maca Kutija S Kockicama

26,15 KM

Oplemenite djetinjstvo vašeg mališana uz mačića i kockice koje stimuliraju razvoj.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Uživajte u čarobnom svijetu igre sa ovom posebnom kutijim u obliku mačića koja sadrži 6 mekanih Clemmy kockica. Namijenjen najmlađima, ovaj set omogućava sigurnu igru uz dodatak slatkog mačića s kojim se mogu stvarati fantastične priče.

Razvoj kroz više osjetila: Mekane Clemmy kockice su idealne za istraživanje, potiču finu motoriku i koordinaciju pokreta kod djece. S njima mogu istraživati različite teksture i oblike, razvijajući time svoje osjetilo dodira i vizualno raspoznavanje.

Praktičnost je ključna: Ove kockice se mogu prati strojno, što olakšava održavanje higijene i čistoće igračaka svaki put kada su u dodiru s mališanovim rukama.

Detalji i kvalitet: Ovaj set kockica je 100% napravljen u Italiji, što garantira visoku kvalitetu i pažljivu izradu. Sigurnost je naš prioritet i ove kockice su dizajnirane s posebnom pažnjom kako bi bile sigurne za najmlađe igrače.

Kreativna igra za mališane od 6 mjeseci: Ovaj set kockica je posebno dizajniran za najmlađe igrače, pružajući im priliku da se kreativno igraju i istražuju svijet oko sebe već od najranijeg uzrasta. Kroz igru, djeca razvijaju svoje kognitivne, motoričke i emocionalne vještine.

Zaokupite pažnju vašeg mališana: Uz emotivan pristup u reklami, dočarajte svijet mačića koji mami pažnju najmlađih.

Zgrabite ovu jedinstvenu priliku: Ne propustite šansu da svoje dijete obradujete ovim posebnim setom kockica. Neka vaš mališan uživa u sigurnoj, kreativnoj i zabavnoj igri koja podstiče razvoj njegovih vještina.

Naručite sada i pružite svom djetetu da istraži čarobni svijet Clemmy kockica uz vjernog suputnika – slatkog mačića.

Značajke

  • Mačka kutija sa 6 mekanih kockica za sigurnu igru.
  • Potiče razvoj fine motorike i čula kod djece.
  • Kockice se mogu prati u perilici posuđa.
  • Visoka kvaliteta i sigurnost zagarantirani.
  • Kreativna igra za mališane od 6 mjeseci.