Akcija!

Šator za igru – ​​Dvorac

Original price was: 49,90 KM.Current price is: 39,90 KM.

-20%

Sa svojim zvjezdastim uzorcima, ovaj šator za igru ​​pružit će profinjen i nježan dodir u spavaćoj sobi vašeg djeteta.

Na zalihi

Šator za igru - ​​Dvorac 49,90 KM Original price was: 49,90 KM.39,90 KMCurrent price is: 39,90 KM.
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Za igranje princeza ili prinčev naš šator ​​je idealan dar za djecu koja vole izmišljati lijepe priče. Ima otvor na prednjoj strani koji se pričvršćuje uzicama i okvir sa zastavicom. Praktičan, možete ga jednostavno transportirati i pohraniti zahvaljujući torbi. Sa svojim lijepim zvjezdastim uzorcima, ovaj šator za igru ​​pružit će profinjen i nježan dodir u spavaćoj sobi vašeg djeteta.

Šator je savršeno mjesto za igru, čitanje ili rješavanje slagalica. To je utočište u kojem djeca mogu slobodno graditi svoj mali svijet, zaštićeni od sunčeve svjetlosti i vjetra. Ulaz se može zatvoriti.
Ovaj šator za igru ​​savršen je za korištenje kod kuće, u vrtu, na terasi, na plaži ili na pikniku. Zahvaljujući jednostavnoj konstrukciji, lako se postavlja i sklapa, prozračan je.

VESELA USPOMENA IZ DJETINJSTVA – Budite svjedoci neprocjenjivog izraza lica svog djeteta ili unuka kada otvore vlastiti dječji šator. Ako tražite ultimativnu igračku za bilo koje dijete, ovaj  šator osvojit će njihova srca. Toplo preporučamo da svojoj djeci dopustite da personaliziraju svoj tipi bojom na bazi vode, ulja ili akrilom, naljepnicama ili svijetlim pramenovima.

Dimenzije:
Dubina:99cm
Visina: 125,5cm
Težina:1,8kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.