Drvena ljuljačka

39,90 KM

Na zalihi

Drvena ljuljačka 39,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Robusna i sigurna konstrukcija: naša dječja ljuljačka izrađena je od visokokvalitetnog drva i opremljena je sigurnosnim pojasom. Polipropilenska užad debljine 10 mm osigurava maksimalnu nosivost i izdržljivost, idealno za dijete koje raste.

Otporan na vremenske uvjete: ova vrtna ljuljačka za djecu posebno je dizajnirana za vanjsku upotrebu i lako se odupire različitim vremenskim uvjetima. Savršeno za dugotrajnu zabavu na vrtnom igralištu.

Jednostavna montaža: drvena dječja ljuljačka može se jednostavno montirati zahvaljujući praktičnim prstenovima na krajevima užeta. Uz podesivu duljinu užeta, uklapa se u svaki vrt i nudi fleksibilnost za različite uzraste.

Promicati razvoj djeteta: ljuljanje je više od zabave; podržava motorički razvoj i ravnotežu djece. Naša ljuljačka idealna je edukativna vrtna igračka koja potiče koordinaciju i osjećaj za ritam.

Igra i zabava na otvorenom: naša ljuljačka za malu djecu ne samo da pruža zabavu, već i sigurno mjesto za igru ​​na otvorenom. Savršeno se uklapa u obiteljski vrt s igračkama i savršen je dodatak prostoru za igru ​​male djece u vašem vrtu za promicanje aktivnog i zdravog načina života

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.