Drvena ljuljačka

39,90 KM

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH
  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Robusna i sigurna konstrukcija: naša dječja ljuljačka izrađena je od visokokvalitetnog drva i opremljena je sigurnosnim pojasom. Polipropilenska užad debljine 10 mm osigurava maksimalnu nosivost i izdržljivost, idealno za dijete koje raste.

Otporan na vremenske uvjete: ova vrtna ljuljačka za djecu posebno je dizajnirana za vanjsku upotrebu i lako se odupire različitim vremenskim uvjetima. Savršeno za dugotrajnu zabavu na vrtnom igralištu.

Jednostavna montaža: drvena dječja ljuljačka može se jednostavno montirati zahvaljujući praktičnim prstenovima na krajevima užeta. Uz podesivu duljinu užeta, uklapa se u svaki vrt i nudi fleksibilnost za različite uzraste.

Promicati razvoj djeteta: ljuljanje je više od zabave; podržava motorički razvoj i ravnotežu djece. Naša ljuljačka idealna je edukativna vrtna igračka koja potiče koordinaciju i osjećaj za ritam.

Igra i zabava na otvorenom: naša ljuljačka za malu djecu ne samo da pruža zabavu, već i sigurno mjesto za igru ​​na otvorenom. Savršeno se uklapa u obiteljski vrt s igračkama i savršen je dodatak prostoru za igru ​​male djece u vašem vrtu za promicanje aktivnog i zdravog načina života