Ljuljačka 2u1

239,20 KM

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

METALNA LJULJAČKA: Nosivost ljuljačke je do 180kg. Opremljena okvirom za ljuljačku i okruglim sjedalom. Savršeno za igru ​​u vašem vrtu, dvorištu, igralištu i drugim unutarnjim/vanjskim mjestima!

MULTIFUNKCIONALNA LJULJAČKA: Naša ljuljačka nudi više načina za njihanje, vješanje i uzdizanje. Možete visjeti s okretnim zakretanjem za rotaciju od 360° (maksimalno 150KG ) ili s užadima za letenje naprijed-natrag (maksimalno 180 KG). Dobro za senzornu regulaciju, motoričko planiranje i koordinaciju te socijalne vještine.

SUPER SNAŽAN I IZDRŽLJIV OKVIR: čelične cijevi presvučene prahom od 5CM za teške uvjete sprječavaju zapinjanje, priklještenja i hrđu, osiguravajući da se roditelji mogu osjećati opušteno dok se njihova djeca igraju. Konstrukcija A-okvira stvara značajnu stabilnost kako bi podržala dugotrajnu vrijednost u zabavi na otvorenom. Ljuljačka je izrađena od tekstilne tkanine s jakom UV otpornošću za dodatnu zaštitu.

ODLIČANA ZA IGRU U DVORIŠTU: Naša ljuljačka nudi više načina za ljuljanje, vješanje i lebdjenje zahvaljujući svom okviru visine 180CM i dužine 188CM” te okruglIm sjedalom za ljuljuljanje od 100cm. Na naše ljuljačke možete pričvrstiti sve vrste ljuljački koje imate.

LAGANO ZA SASTAVLJANJE: Brzo i jednostavno sastavljanje štedi vrijeme i gnjavažu. I okvir ljuljačke i sjedalo ljuljačke lako se sastavljaju; Komponente su prethodno izbušene za sastavljanje. Sav pribor i hardver uključeni su i navedeni u detaljnim uputama. Nisko održavanje, nije potrebno farbanje ili bojenje.