Romobil Sa Sjedalom Plavi

79,00 KM

Iskusite uzbudljivo putovanje i nevjerojatnu zabavu na otvorenom s našim novim revolucionarnim romobilom!

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Romobil s sjedalom  je savršen izbor za tvoje dijete koje će imati priliku doživjeti nevjerojatnu vožnju i istovremeno se zabaviti na otvorenom. Svojim inovativnim dizajnom, ovaj romobil raste zajedno s tobom, pružajući ti mogućnost dužeg uživanja u vožnji.

Jedna od najznačajnijih karakteristika ovog romobila je podesiva visina na tri razine. To znači da možeš prilagoditi upravljač romobila u rasponu od 73 cm do 82 cm, omogućujući ti optimalnu udobnost i prilagodbu tvom rastu. Sa tri opcije podesive visine, ovaj romobil je idealan za uzrast od 3 do 12 godina.

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu, stoga smo osigurali da ovaj romobil ima izvrsne značajke za upravljanje i zaustavljanje. Tehnologija Nagibom upravljaj omogućuje bolju kontrolu skretanja i održavanje ravnoteže prema tvojem prirodnom nagibu tijela. Nožna kočnica na stražnjim kotačima omogućuje ti jednostavno brzo zaustavljanje romobila, sprječavajući moguće ozljede i prskanje blatne vode po tvojim stražnjim nogama.

Kotači su također posebno dizajnirani kako bi ti pružili dodatnu zabavu. Romobil s tri kotača aktivira se kretanjem, a ne baterijama. Izvor energije za svjetlosni kotač temelji se na kotrljanju, što znači da svjetla postaju svjetlija što brže voziš. Romobil ima 2 velika prednja kotača i jedan stražnji kotač, što osigurava stabilnost i sigurnost tijekom vožnje.

Što se tiče udobnosti, romobil ima i ekstra široku palubu. Gazište nije visoko od tla, što ti omogućuje lako penjanje i silazak s romobila. Dovoljno je prostrano da možeš staviti obje noge na gazište, olakšavajući prijelaz s guranja na uživanje u vožnji.

Romobil s sjedalom Plavo je izdržljiv, siguran i pruža izvanredno iskustvo vožnje za tebe. Uz njega, možeš istraživati svijet oko sebe na zabavan i siguran način. Stvori nezaboravne uspomene s ovim nevjerojatnim romobilom!

Za ovaj romobil bit će Vam potrebne 3 AA baterije 1,5V  koje nisu uključene u kupnju.

Značajke

  • Romobil s sjedalom raste s tvojim djetetom (3-12 godina).
  • Nagibno upravljanje za bolju kontrolu i ravnotežu.
  • Kočnica na stražnjim kotačima za sigurno zaustavljanje.
  • Svjetlosni kotač za dodatnu zabavu i sigurnost.
  • Ekstra široka paluba za udobnu vožnju.
  • Izdržljiv, siguran i nevjerojatno zabavan romobil za istraživanje svijeta.