Akcija!

Role BOYO – Led In line

Original price was: 134,00 KM.Current price is: 89,00 KM.

-34%

Kvalitetne role sa led svjetlima u kotačima.

Role BOYO - Led In line 134,00 KM Original price was: 134,00 KM.89,00 KMCurrent price is: 89,00 KM.
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Svjetleće role za djevojčice – Sigurnost i zabava na svakom koraku!

Zabava na role nije nikad bila svjetlija i sigurnija nego s BOYO svijetlećim rolama. Evo zašto će ove role oduševiti svaku djevojčicu:

1. Sigurnost na prvom mjestu

BOYO role su dizajnirane s naglaskom na sigurnost. Kopčaju se s kopčama, vezicama i čičak kopčanjem, osiguravajući stabilno prianjanje i udobno nošenje. Također, posjeduju kočnice koje omogućuju djetetu kontrolu brzine i sigurnu vožnju.

2. Kvalitetna izrada za pouzdanu vožnju

Izrađene od visokokvalitetnih materijala, BOYO role jamče sigurnu i udobnu vožnju. Njihov izdržljiv dizajn pruža pouzdanost i dugotrajnost, dok svijetleći kotači dodaju dozu zabave i šarenila svakom koraku.

3. Prilagodljivost

Ove role dolaze u veličini od 31-38, što znači da se mogu prilagoditi različitim veličinama stopala kako djevojčice rastu. To ih čini praktičnim i dugotrajnim darom koji će djevojčice moći koristiti i u budućnosti.

4. Savršen poklon

Svijetleći kotači čine ove role ne samo sigurnim, već i izuzetno zabavnim. Ovaj dar će sigurno oduševiti svaku djevojčicu i pružiti joj sate zabave na otvorenom.

BOYO svijetleće role su kombinacija sigurnosti, kvalitete i zabave. Pružajući udobnost i zabavu na svakom koraku, ove role su savršen izbor za svaku djevojčicu koja voli aktivnosti na otvorenom.

Dodatne informacije

Veličina: Nije odabrana

31-34, 35-38