Akcija!

Romobil BOYO – Mini Led 3u1

Original price was: 124,00 KM.Current price is: 79,00 KM.

-36%

Romobil Boyo sa sjedalicom.

Romobil BOYO - Mini Led 3u1 124,00 KM Original price was: 124,00 KM.79,00 KMCurrent price is: 79,00 KM.
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Aktivno djetinjstvo na kotačima uz romobil BOYO – Mini Led 3u1

BOYO Romobil je idealan pratitelj za vaše dijete na putu prema sretnom, zdravom i aktivnom djetinjstvu. Evo zašto je ovaj romobil poseban:

1. Siguran i izdržljiv

Savršeno kombinirajući čvrsti plastični okvir i kvalitetne materijale, BOYO romobil je dizajniran da pruži sigurnu vožnju svaki put. Veliki prednji kotači i dvostruki stražnji kotači osiguravaju stabilnost i ravnotežu, pružajući vašem djetetu pouzdan osjećaj dok krstari ulicama ili stazama u parku.

2. Svjetlosna čarolija na kotačima

Učinite vožnju još zabavnijom s LED svjetlima koja se nalaze na kotačima. Ova svjetla ne samo da pružaju dodatnu vidljivost, već i čine vožnju romobila pravom svjetlosnom predstavom. Vaše dijete će se osjećati kao pravi zvijezda dok kroz kvart krstari na svom šarenom romobilu.

3. Poticanje aktivnosti i zdravog razvoja

Vožnja romobilom potiče fizičku aktivnost i razvoj motoričkih vještina kod djece. Dok se vaše dijete zabavlja vozeći se, istovremeno razvija ravnotežu, koordinaciju i samopouzdanje. BOYO romobil nije samo prijevozno sredstvo, već i alat za poticanje zdravog načina života.

4. Praktičnost i jednostavnost korištenja

Jednostavno sklopiv, BOYO romobil možete lako pohraniti ili ponijeti sa sobom na putovanje. Fleksibilan i praktičan, pruža vam slobodu da istražite svijet s vašim mališanom bez brige o prijevozu ili skladištenju romobila.

5. Dizajniran za zabavu

BOYO romobil je dizajniran s najvišim standardima sigurnosti i udobnosti. Njegova pouzdana konstrukcija i ergonomski oblik osiguravaju da vaše dijete uživa u svakoj vožnji, bez obzira na teren ili uvjete.

Uzmite BOYO romobil danas i otvorite vrata neograničenoj zabavi i avanturi za vaše dijete.

Dodatne informacije

Boja: Nije odabrana

Roza, Svijetlo plava, Siva