Aktivna guralica Little Dutch – Little Farm

139,90 KM

Otkrijte čaroliju prvih koraka uz našu čarobnu drvenu guralicu Little Farm – pruža sigurnost, zabavu i obilje razvojnih aktivnosti!

Na zalihi

Aktivna guralica Little Dutch - Little Farm 139,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Mala holandska aktivna guralica Little Farm je savršena drvena igračka za male mališane koji tek kreću u svoje korake. Ova prekrasna drvena guralica je idealan pratilac u razvoju tvojeg djeteta, pružajući mnogo različitih funkcija koje privlače tvoju pažnju.

Izrađena je od gumenog drveta i ukrašena bojama koje su prijateljske djeci i koje su na bazi vode, pa je ova igračka ne samo sigurna već i izdržljiva. Sigurnost djece je prioritet svim roditeljima, a ova guralica pruža upravo to.

Dimenzije ove guralice su 32,5 x 35,5 x 49 cm, što je savršena veličina za mališane od 12+ mjeseci. Ona sadrži čak 8 različitih aktivnosti za igru, što će te oduševiti i potaknuti tvoju kreativnost i razvoj motoričkih sposobnosti.

Aktivna guralica Little Farm nije samo igračka, već je i alat koji će ti pomoći da naučiš o svijetu oko sebe. Kroz ove aktivnosti, ćeš istraživati oblike, boje, brojeve i mnogo toga.

Ova guralica je ne samo zabavna, već i edukativna. Pruža ti priliku za učenje i razvoj, kako kroz fizičku aktivnost tako i kroz stimuliranje mozga. Bit ćeš oduševljen/a dok istražuješ sve mogućnosti ove guralice.

Uz Aktivnu guralicu Little Farm , možeš biti siguran/a da pružaš svom djetetu najbolje. Neka kreneš u svoje prve korake uz pouzdanog pratitelja koji će ti omogućiti zabavu, učenje i razvoj. Nabavi sada ovu prekrasnu drvenu guralicu i vidi kako ti istražuješ svijet oko sebe!

Značajke

  • Savršena drvena guralica za male mališane
  • Izrađena od sigurnog i izdržljivog materijala
  • 8 aktivnosti za razvoj motoričkih sposobnosti
  • Edukativna i zabavna igračka za učenje
  • Idealan pratilac u prvom koraku djeteta
  • Potiče istraživanje svijeta oko sebe