Kocke LEGO – Hedwig u Privet drive-u

48,20 KM

Oživite čaroliju Harryja Pottera™ s ovim nevjerojatno realističnim i detaljno izrađenim modelom Hedvige™!

Na zalihi

Kocke LEGO - Hedwig u Privet drive-u 48,20 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Model Hedvige™ iz linije LEGO® Harry Potter™ namijenjen je izlaganju i igri pretvaranja, te donosi čarobnu i nevjerojatno realističnu avanturu iz svijeta Harryja Pottera™ u vaš dom. S detaljno izrađenim perjem, svijetlim očima i izrađenim krilima, ovaj LEGO model oživljava Hedvige, vjernog prijatelja Harryja Pottera.

S Hedvigom™ iz linije LEGO® Harry Potter™ možete stvoriti vlastiti čarobni svijet kod kuće. Ova igračka, koja je dio seta “U Privet Drive-u 4”, nudi izazovnu izgradnju i nevjerojatne mogućnosti igre. Možete ponovno stvoriti ikonične scene iz knjiga i filmova, poput Harryjevog ulaska u magični svijet, ili izmisliti vlastite avanture uz Hedvigu.

Ovaj model Hedvige™ iz linije LEGO® Harry Potter™ je nevjerojatno detaljan i vjerno prenosi karakteristike Hedvige iz knjiga i filmova. Svaki detalj je pažljivo izrađen, uključujući svijetle oči, perje, kljun i krila. Možete postaviti model na postolje ili ga koristiti za igru pretvaranja, stvarajući svoje čarobne priče iz Harryja Pottera™.

Ovaj set također pruža i edukativnu dimenziju jer uključuje detaljni priručnik s korak-po-korak uputama za izgradnju Hedvige™. Ovo je izvrsna prilika za razvoj konstrukcijskih vještina i pažljivosti kod djece, dok istovremeno ulaze u svijet mašte i kreativnosti koji je nadahnut Harryjem Potterom™.

S Hedvigom™ iz linije LEGO® Harry Potter™, vaša soba će biti ispunjena čarolijom i avanturom. Ovaj model je idealan poklon za sve ljubitelje Harryja Pottera™ i LEGO igračaka. Pretvorite svoj dom u Hogwarts™ s ovim nevjerojatnim LEGO setom i doživite čaroliju Harryja Pottera™ kao nikad prije!

Značajke

  • LEGO model Hedvige iz Harry Pottera za igru i izlaganje.
  • Vjerno prenosi karakteristike Hedvige iz knjiga i filmova.
  • Izazovna izgradnja s mogućnostima igre.
  • Postavite model na postolje ili koristite za igru pretvaranja.
  • Edukativna dimenzija s detaljnim priručnikom za izgradnju.
  • Idealno za ljubitelje Harryja Pottera i LEGO igračaka.