Aktivna guralica Little Dutch – Flowers & Butterflies

139,90 KM

Oduševi svoje dijete s najslađom drvenom guralicom punom cvijeća i leptira!

Na zalihi

Aktivna guralica Little Dutch - Flowers & Butterflies 139,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Little Dutch Aktivna Guralica Flowers & Butterflies je savršena drvena guralica za prve korake tvog mališana. Ova prekrasna igračka je idealan pratilac u razvoju tvog djeteta, pružajući im mnogo različitih funkcija koje će privući njihovu pažnju i potaknuti njihovu kreativnost.

Napravljena od visokokvalitetnog drveta i obojena “child-friendly” bojama na bazi vode, ova igračka je izdržljiva i sigurna za tvoje dijete. Dimenzije od 32,5 x 35,5 x 49 cm pružaju dovoljno prostora za tvoje dijete da se sigurno igra i istražuje svoju okolinu.

Guralica je namijenjena djeci od 12+ mjeseci, što znači da je idealna za djecu koja su već stabilna na nogama i spremna za samostalne korake. Kada tvoje dijete koristi ovu guralicu, ono razvija svoje motoričke vještine i ravnotežu, a istovremeno se zabavlja s 8 različitih aktivnosti koje ova igračka nudi.

Bogato ukrašena cvijećem i leptirima, ova guralica će oduševiti tvoje dijete svojim šarenim dizajnom. Svaka aktivnost na guralici ima svoju svrhu – od okretanja zupčanika do pomjeranja kugli po stazi. Tvoje dijete će biti okupirano i zabavljeno dok istražuje sve ove različite mogućnosti.

Osim što je igračka, ova guralica pruža i podršku tvojem djetetu dok uči hodati. Dajući im stabilnost i sigurnost, ova guralica omogućuje tvojem djetetu da samouvjereno korača, gradeći njihovo samopouzdanje i motoričke vještine.

Little Dutch Aktivna Guralica Flowers & Butterflies je više od obične igračke – ona je alat za razvoj tvog djeteta. Pružajući im priliku da istražuju i uče kroz igru, ova guralica će biti dragocjen pratilac u njihovom odrastanju.

Nabavi ovu prekrasnu drvenu guralicu i omogući svom mališanu sate zabave i razvoja. Tvoje dijete će voljeti svaki trenutak proveden uz ovu aktivnu guralicu Flowers & Butterflies!

Značajke

  • Drvena guralica za prve korake s različitim aktivnostima.
  • Visokokvalitetno drvo i sigurne boje na bazi vode.
  • Razvija motoričke vještine i ravnotežu.
  • 8 različitih aktivnosti za zabavu i učenje.
  • Šareni dizajn s cvijećem i leptirima.
  • Pruža podršku i samopouzdanje prilikom učenja hodanja.