Lego Vjetroturbina I Električni Automobil 10985

21,90 KM

Budite inženjer malčer igrom s LEGO DUPLO Town setom Vjetroturbina i Električni Automobil (10985) – zabavno i edukativno iskustvo za djecu!

Na zalihi

Lego Vjetroturbina I Električni Automobil 10985 21,90 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

LEGO DUPLO Town set Vjetroturbina i Električni Automobil (10985) će obogatiti igru mališana kroz kreativnu zabavu. Ovaj set sadrži elektro stanicu, električni automobil, igračku ključ i figure inženjera i vjeverice, potičući predškolce u dobi od 2 godine i više da glume stvarni svijet i nauče o održivom životu na pristupačan i jednostavan način.

U ovome setu ima mnogo aktivnosti koje će stimulirati djecu u dobi od 2 godine i više. Mogu okretati vjetrogenerator i stvarati električnu energiju, zatim priključiti automobil na elektro stanicu. Uživati će u igri inženjera koji popravlja automobil ili vjetrogenerator. Simpatična vjeverica može mu pružiti igrački ključ ako mu treba malo pomoći.

LEGO DUPLO igračke su sjajan način da djeca istražuju svijet oko sebe kroz maštovitu igru, omogućavajući roditeljima i mališanima da krenu na putovanje radosnog istraživanja zajedno.

Ovaj zabavan set za male inženjere – LEGO DUPLO Town Vjetroturbina i Električni Automobil (10985) je šareno iznenađenje koje omogućava mladim ljubiteljima automobila u dobi od 2 godine i više da se zabave s zelenim prijevozom i održivim načinom života.

Uključuje igrački električni automobil, elektro stanicu s okretnim vjetrogeneratorom, figure inženjera i vjeverice, ključ i cvijet.

Ova edukativna igračka pomaže predškolskoj djeci da razumiju kako se proizvodi čista energija dok okreću vjetrogenerator i povezuju automobil s elektro stanicom.

LEGO DUPLO poklon za predškolce – Ova igračka za ljubitelje automobila u dobi od 2 godine i više omogućava roditeljima da se zabave i podijele svoje maleno istraživanje svijeta oko sebe.

Elektro stanica mjeri preko 17 cm visine, 21 cm širine i 20 cm dubine.

Ovaj set uključuje jednostavne slikovne upute, a digitalna verzija je dostupna na LEGO Builder aplikaciji kako bi svima pomogla koji tek počinju graditi s LEGO kockama.

Učenje kroz igru – LEGO DUPLO igračke su stručno osmišljene sa maštovitim značajkama koje potiču otvorenu razvojnu igru koju roditelji mogu dijeliti s malenima.

Zadovoljstvo kvalitete – LEGO DUPLO setovi zadovoljavaju stroge industrijske standarde kvalitete kako bi bili jednostavni za male prste, postavljanje i rastavljanje – to je tako od 1969. godine.

Sigurno iskustvo – LEGO DUPLO kocke su bacane, zagrijavane, gnječene, savijane i analizirane kako bi se osiguralo da zadovoljavaju visoke standarde dječje sigurnosti.

Značajke

  • LEGO DUPLO set za predškolce – Vjetroturbina i Električni Automobil.
  • Potiče kreativnu igru i učenje o održivom životu.
  • Stimulira djecu kroz različite aktivnosti i uloge.
  • Sadrži elektro stanicu, automobil i figure.
  • Edukativna igračka za djecu od 2 godine i više.
  • Kvalitetan, siguran i zabavan set kockica.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.