Lego Traktor Za Voće I Povrće 10982

45,25 KM

Otkrijte zabavu, učenje i avanturu na mojoj prvoj organskoj farmi s LEGO DUPLO traktorom za voće i povrće!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

LEGO DUPLO Moj Prvi Traktor za Voće i Povrće (10982) igračka pruža mnogo zabavnih načina za razvijanje znanja tvog malog prijatelja.

Predškolska djeca pridružuju se poljoprivredniku u branju voća i povrća s traktorom i 3 prikolicom. Djeca od 18 mjeseci i starija usavršavaju svoje motoričke vještine dok uče kako voće i povrće raste i slažu kocke kako bi “uzgojile” biljke. Tu je i puno zabave sortiranja boja – predškolci mogu uskladiti biljku s prikolicom ili koristiti svoju kreativnost i izražavati se mijenjajući boje ili čak mijenjajući lica!

Svi LEGO DUPLO setovi su stručno dizajnirani s zabavnim pričama, šarenim bojama, zanimljivim likovima i puno detalja kako bi se razvile rane vještine male djece. Ovaj set kompatibilan je s drugim igračkama iz Moje Prve Organske kolekcije, kao i sa svim drugim LEGO DUPLO modelima.

LEGO DUPLO Moj Prvi Traktor za Voće i Povrće (10982) razvija motoričke vještine i uči djecu kako biljke rastu.

Igračke za hranu za djecu – dolazi s voznim traktorom, 3 prikolice u različitim bojama, kockama za izgradnju brokule, rajčice i ananasa, plus malim farmerom likom.

Igračke koje učine učenje zabavnim za djecu – djeca se pridružuju mladom farmeru u branju voća i povrća sa svojim traktorom i sortiraju voće i povrće na obojene prikolice.

Poklon za djecu koja vole igračke na farmi – Počastite mlade farmere od 18 mjeseci i starije ovom edukativnom igračkom za rođendane, posebne prigode ili iznenađenja u bilo koje vrijeme.

Dovoljno prostora za male prstiće – Traktor i prikolice zajedno mjere preko 17 cm visine, 45 cm dužine i  7 cm širine.

Proširi zabavu s organskom hranom tvog malog graditelja s rastućom mrkvom (10981), organskom tržnicom (10983) i organskim vrtom (10984) igračkama.

Ovaj set uključuje slikovite upute za slijediti, a digitalna verzija je dostupna u LEGO Builder aplikaciji kako bi novi graditelji imali odličan početak.

Ova igra na farmi pomaže predškolskoj djeci razvijati fine motoričke vještine, učiti o biljkama i zdravoj prehrani dok grade i igraju se sa svojim roditeljima i skrbnicima.

Konstantna kvaliteta – LEGO DUPLO setovi igračaka zadovoljavaju stroge industrijske standarde kako bi osigurali da ih mali prsti lako mogu podići, staviti i rastaviti – tako je već od 1969. godine.

Kocke i dijelovi LEGO DUPLO setova su bacani, zagrijavani, savijani i analizirani kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjevne globalne standarde sigurnosti.

Značajke

  • Razvija motoričke vještine i uči o biljkama.
  • Vozni traktor s 3 prikolice i voćem i povrćem.
  • Kompatibilan s drugim igračkama iz Moje Prve Organske kolekcije.