Kocke LEGO – Bijeg iz izgubljene grobnice

90,50 KM

Uživajte u nevjerojatnoj akciji s LEGO setom Bijeg Iz Izgubljene Grobnice. Savršen poklon za malog avanturista!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Djeca mogu doživjeti sve uzbuđenje filma Raiders of the Lost Ark s ovim LEGO setom Bijeg Iz Izgubljene Grobnice (77013). To je sjajan poklon za djecu od 8 godina i više. Set uključuje hram s 2 statue, tajni prolaz, mumiju i zmije koje se nalaze na tlu i prolaze kroz zid.

U setu su 4 minifigure: Indiana Jones s njegovom slavnom kapom i bičem, Marion Ravenwood, Sallah i mumija. Tu je i Kovčeg Saveza kako bi djeca mogla odigrati poznatu scenu bijega iz ikoničnog filma Raiders of the Lost Ark.

LEGO setovi Indiana Jones omogućuju roditeljima da prenesu svoju ljubav prema Indiana Jonesu i njegovim avanturama iz prva tri filma franšize. Zajedno s djecom mogu uživati u izgradnji prije nego što se upuste u akcijsku igru s raznim automobilima, avionima i hramovima.

Akcija je zagarantirana s ovim setom Indiana Jones – Djeca mogu oživjeti scenu iz filma Raiders of the Lost Ark s ovim interaktivnim LEGO setom Bijeg Iz Izgubljene Grobnice (77013).

U setu su 4 minifigure – Indiana Jones sa svojom slavnom kapom i bičem, Marion Ravenwood, Sallah i mumija. Tu su i puno zmija: na podu i koje izlaze kroz zid.

Set sadrži zabavne značajke – Statua Anubisa može pasti i probiti zid otkrivajući skriveni prolaz gdje se pojavljuje mumija kako bi prestrašila bježećeg Indianu Jonesa.

Ovaj set je odlična ideja za poklon za djecu od 8 godina i više – Ima 600 dijelova i može biti poklon za rođendan ili Božić. Djeca će moći uživati u iskustvu izgradnje i igrati se s roditeljima ili prijateljima.

Set je također prijenosan – Mjeri preko 16 cm visine, 22 cm širine i 21 cm dubine, pa djeca mogu igrati s njim kod kuće ili ga ponijeti sa sobom na dječje druženje.

Ako želite još avantura, potražite i druge LEGO Indiana Jones setove poput Seta za Potjeru Lovca (77012), Hrama Propasti (77014) i Hrama Zlatne Idole (77015).

LEGO Indiana Jones igračke omogućuju roditeljima da podijele svoju nostalgiju i upoznaju svoju djecu s uzbudljivim pričama iz prva tri filma kroz razne setove za igru.

LEGO kocke su visoke kvalitete i napravljene su kako bi se lako sastavile i rastavile, bez obzira na to koliko puta se koriste.

LEGO kocke su također testirane na sigurnost i zadovoljavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Značajke

  • LEGO set Bijeg Iz Izgubljene Grobnice – za djecu od 8 godina i više.
  • Uključuje minifigure Indianu Jonesa, Marion Ravenwood, Sallaha i mumiju.
  • Igračka inspirirana filmom Raiders of the Lost Ark.
  • Sadrži hram, statue, tajne prolaze i zmije.
  • Idealno za rođendane i Božićne poklone.
  • Prijenosni set za igru kod kuće i na putovanjima.