Mekane Kocke Za Bebe

16,95 KM

Silikonske kocke za bebe su savršen poklon koji potiče razvoj motorike i kreativnosti!

Na zalihi

Mekane Kocke Za Bebe 16,95 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Silikonske mekane kocke za bebe su idealan izbor za tvoju malu avanturisticu ili avanturistu. S 12 komada u setu, ove kocke nude neograničene mogućnosti za igru i učenje.

Naš set kocki je posebno dizajniran da potakne razvoj motorike, koordinacije oka i ruke, preciznosti i finih motoričkih sposobnosti kod tvoje bebe. Izrađene su od visokokvalitetnog silikonskog materijala, ove kocke su potpuno sigurne i otporne na habanje.

Osim što su sigurne, ove kocke su i edukativne. Tvoja beba će kroz igru s njima naučiti o bojama, oblicima, brojevima i još mnogo toga. Igra s ovim kockicama će potaknuti kreativnost i maštu tvoje bebe, a istovremeno će im pružiti sate zabave.

Naš set kocki također je vrlo praktičan. Lako se čiste i održavaju, a također su i prenosive, što znači da ih možeš nositi sa sobom gdje god da ideš. Bez obzira jesi li kod kuće, u parku ili na putovanju, ove kocke će uvijek biti tu da pruže zabavu i edukaciju.

Naruči svoj set mekanih kocki za bebe danas i pruži svojem mališanu zdravu zabavu i učenje. Tvoja beba će obožavati igru s ovim kockicama, a ti ćeš biti miran znajući da su sigurne i edukativne. Ne propusti priliku da svojoj bebi pružiš najbolje!

 Lijepi reljefni dizajni, blokovi imaju različite uzorke, uključuju životinje, brojeve, oblike, teksture.

ZNAČAJKE

  • Dovoljno mekani i bez oštrih rubova i potpuno sigurni za vašu bebu.
  • Bez BPA, netoksične. Također se koristi kao glodalice za bolne zubiće i igračke prilikom kupanja! 
  • Idealne igračke za rano obrazovanje za bebe. Poticanje beba da prepoznaju životinje, brojeve, boje i oblike. Njihovo slaganje i rušenje pomaže motoričkim sposobnostima beba
  • Preporučena dob: 6 mjeseci i više