Kocke LEGO – Prikolica za konje i ponije

46,75 KM

Oživite maštu svoje djece s ovim nevjerojatnim LEGO® setom – Prikolica za konja i ponija!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Kocke LEGO - Prikolica za konje i ponije 46,75 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Započnite svoje kreativne igre s ovim nevjerojatnim setom LEGO® Friends – prikolicom za konja i ponija (42634)! Ova igračka će osvojiti srca djevojčica, dječaka i svih ljubitelja LEGO kockica starijih od 4 godine.

Sastavite prekrasni automobil i prikolicu i krenite u avanturu s prijateljicama Liann i Zoyom. Uz ovaj set s temom životinja, vaše dijete će moći oživjeti razne priče i maštovite avanture. Konj je tu za Liann, a ponij za Zoyu, a uz mnoštvo dodataka za igru, inspiracija nikad neće nestati.

Djeca će imati priliku njegovati svoje ljubimce, četkati ih i pripremiti ih za vožnju. U šumi mogu pronaći prepreku – srušeno stablo koje konj i ponij moraju preskočiti. Nakon uspješnog dana jahanja, naši prijatelji imaju posebno iznenađenje za svoje ljubimce – ukusnu mrkvu kojom ih nagrade.

Ovaj LEGO 4+ set igračaka je posebno dizajniran kako bi djeca uživala u gradnji. Sa početnom kockom kao čvrstom bazom, vaše dijete će se brzo upustiti u avanturu. Pomoću aplikacije LEGO Builder, mogući su dodatno zabavni načini igranja, uključujući zumiranje i rotiranje modela u 3D, spremanje setova i praćenje napretka.

Neka vaše dijete ispuni svoju maštu i kreativnost s ovim fantastičnim setom. Poklonite im nezaboravne sate zabave i igre, sve dok stvaraju priče o prirodi i životinjama.

Iskoristite ovu izvrsnu priliku i otkrijte još više LEGO® Friends setova za male graditelje. Ne propustite priliku da djeca započnu svoju LEGO avanturu i razvijaju svoju maštu. Ovaj set dolazi sa 105 dijelova i mjeri visinu od preko 5 centimetara, duljina je 24 centimetara, a širina 5 centimetara.

Dajte svojoj djeci nevjerojatne alate za igru i učenje – LEGO® Friends prikolicu za konja i ponija (42634)!

Značajke

  • Set LEGO® Friends s prikolicom za konja i ponija za djecu stariju od 4 godine.
  • Oživite priče o avanturama s Liann i Zoyom.
  • Djeca njeguju ljubimce, preskaču prepreke i nagrađuju ih.
  • LEGO 4+ set s početnom kockom za jednostavnu gradnju.
  • Aplikacija LEGO Builder za dodatnu zabavu i interakciju.
  • Razvijajte maštu i kreativnost s ovim fantastičnim LEGO setom.