Kocke LEGO – Međuzvjezdani brod

46,75 KM

Spremite se za munjeviti polet i istražite svemir uzbudljivom LEGO® City Međuzvjezdanom svemirskom brodu – avantura koja će vam uzdrmati svijet.

Na zalihi

Kocke LEGO - Međuzvjezdani brod 46,75 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Upustite se u uzbudljivu međugalaktičku avanturu s LEGO® City Međuzvjezdanim svemirskim brodom (60430)! Ovaj nevjerojatni set igračaka pruža svemirsku akciju koja će oduševiti sve avanturiste starije od 6 godina.

Svemirski brod s jednim pilotom ima brzine koje će vas ostaviti bez daha. Umetnite bateriju za igračku i aktivirajte glavne potisnike za munjevit polet u daleke krajeve svemira. Pridružite se svemirskoj posadi s dronom koji se može transformirati u mlazni ruksak za minifiguru. Ova transformacija omogućuje vam istraživanje svemira na potpuno nov način.

LEGO City igračke s temom svemira su idealan poklon za svaku prigodu. Ovaj set nudi realistična vozila, detaljne modele i inspirativne likove koji će spojiti maštu i stvarnost u neograničenu igru. Kombinirajte ovaj set s drugim svemirskim modelima iz LEGO City serije za još spektakularnije avanture.

Da biste u potpunosti doživjeli čari gradnje ovog seta, preuzmite aplikaciju LEGO Builder. U njoj možete zumirati i rotirati svoje modele u 3D okruženju, pohranjivati setove za igru i pratiti svoj napredak.

Ovaj opis ne samo da vam pruža uvid u sve značajke LEGO Međuzvjezdanog svemirskog broda (60430), već vas i uvlači u njegov svijet. Uživajte u svemirskoj avanturi i izgradite svoju vlastitu LEGO City svemirsku flotu. Ne propustite ovu priliku i grabite zvijezde!

Značajke

  • LEGO City Međuzvjezdani svemirski brod – uzbudljiva avantura za 6+ godina.
  • Svemirski brod s brzim potisnicima za munjevit polet.
  • Transformirajući dron za istraživanje svemira na nov način.
  • Realistična vozila, detaljni modeli, inspirativni likovi.
  • Kombinirajte s drugim LEGO City svemirskim setovima za spektakularne avanture.
  • Preuzmite aplikaciju LEGO Builder za interaktivno iskustvo gradnje.