Glazbena lampa Clementoni – Baby Minnie

62,95 KM

Opuštajuća i čarobna Minnie lampa za miran san tvoje male djevojčice.

Na zalihi

Glazbena lampa Clementoni - Baby Minnie 62,95 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Opusti svoju malu djevojčicu s ovom interaktivnom Disney  Minnie lampom! Kada je vrijeme za drijemanje ili spavanje, ova lampa potiče san zahvaljujući svojim mnogim funkcijama kao što su 15 minuta bijelog šuma (zvukovi prirode) ili klasična glazba (Mozart, Beethoven, Bach itd.) i sedam različitih sekvenci mekih boja. Osim toga, slatka plišana Minnie igračka potiče osjećajnost i savršena je za nošenje sa sobom u svakom trenutku, pružajući sigurnost tvojoj maloj djevojčici tijekom spavanja.

Ova Minnie Glazbena Lampa stvara idealno okruženje za opuštanje i miran san. Sa svojim nježnim svjetlima i umirujućim zvukovima, tvoja djevojčica će se osjećati sigurno i zaštićeno dok spava.

Svjetla i boje imaju moć utjecati na naše emocije, a ova lampa koristi tu moć kako bi stvorila mirnu i ugodnu atmosferu. Sedam različitih sekvenci mekih boja pružaju vizualni spektakl koji će privući pažnju tvojoj djevojčici. Zvukovi prirode i klasična glazba stvaraju harmonično okruženje koje će umiriti njene misli i pomoći joj da brže zaspi.

Osim toga, ova lampa dolazi s plišanom Minnie igračkom koja će pružiti dodatnu utjehu i sigurnost tvojoj maloj djevojčici. Ona može nositi ovu igračku sa sobom i osjećati se zaštićeno gdje god da ide.

Ova Minnie Glazbena Lampa ne samo da pruža osvjetljenje i zvukove, već i potiče razvoj emocionalnosti, osjećajnosti i sigurnosti kod djece. Njena interaktivnost i razne funkcije osiguravaju da tvoja djevojčica ima najbolje iskustvo tijekom spavanja.

Donesi mir i udobnost u život svoje male djevojčice s ovom interaktivnom Disne Bab Bab Minnie lampom. Neka ona uživa u blagodatima mekih boja, umirujućih zvukova i sigurnosti Minnie igračke. Naruči svoju Minnie Glazbenu Lampu danas i stvori savršeno okruženje za opuštanje i san tvoje djevojčice.

Značajke

  • Interaktivna lampa sa zvukovima prirode i klasičnom glazbom
  • Sedam sekvenci mekih boja za opuštanje
  • Plišana Minnie igračka pruža sigurnost tijekom spavanja
  • Potiče razvoj emocionalnosti i osjećajnosti kod djece
  • Stvara mirnu atmosferu za opuštanje i san
  • Idealno za nošenje sa sobom u svakom trenutku