Slikovnica Broji Do Deset I Unatrag

39,50 KM

Otkrijte čaroliju brojanja – Slikovnica koja će oduševiti vaše dijete!

Na zalihi

Slikovnica Broji Do Deset I Unatrag 39,50 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Ova slikovnica “Broji Do Deset I Unatrag” je savršen alat za najmlađe koji žele naučiti brojati do deset na zabavan i interaktivan način. Svaka stranica slikovnice ima broj koji odgovara količini prozorčića koje treba otvoriti kako bi se otkrila skrivena životinjica ispod. Ovo ne samo da pomaže djeci da savladaju brojeve do deset, već im pruža i osjećaj postignuća kada otkriju svaku životinjicu.

Slikovnica dolazi u tvrdom uvezu i ima 16 stranica formata 22 x 25,5 cm. Savršena je za djecu od 2 godine pa nadalje, pružajući im interaktivno i pedagoško iskustvo brojanja i istraživanja.

Ova slikovnica je više od obične knjige – ona je emocionalno iskustvo. Osjećaj zadovoljstva koji dijete doživljava kada otvori prozorčić i otkrije skrivenu životinjicu potiče ih na daljnje istraživanje i učenje. Zajedno s veselim rimama, djeca će brzo i lako savladati brojanje do deset i unatrag.

Kako biste privukli pažnju i interes djece, slikovnica je dizajnirana na način da ih oduševi i zainteresira. Svaka stranica otkriva drugu životinjicu, što stvara napetost i znatiželju kod djece dok prelaze sa stranice na stranicu.

Ova slikovnica također ima edukativnu vrijednost. Dok djeca broje i otvaraju prozorčiće, razvijaju svoje motoričke vještine i vizualnu percepciju. Također, s riječima i igrama riječi, slikovnica potiče razvoj jezičnih vještina kod djece.

Ukratko, slikovnica “Broji Do Deset I Unatrag” je izuzetno koristan alat za učenje brojanja za najmlađe. Ona kombinira zabavu, interakciju i obrazovanje na način koji djecu oduševljava i motivira. Nabavite ovu slikovnicu i omogućite vašem djetetu da brzo savlada brojanje do deset i unatrag!

Značajke

  • Interaktivna slikovnica za učenje brojanja do deset.
  • Otvaranjem prozorčića otkriva se skrivena životinjica ispod.
  • Zabavno i pedagoško iskustvo brojanja za djecu od 2 godine.
  • Razvija motoričke vještine i vizualnu percepciju djece.
  • Potiče jezični razvoj kroz rime i igre riječi.
  • Privlačan dizajn koji oduševljava i motivira najmlađe.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.