Kocke LEGO – Audi S1 E Tron Quattro – trkaće auto

61,85 KM

Iskusite nevjerojatnu strast brzine s Audijem S1 e-tron quattrom – vrhunski izbor za ljubitelje uzbuđenja!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Kocke LEGO - Audi S1 E Tron Quattro - trkaće auto
61,85 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Trkaći automobil Audi S1 e-tron quattro je savršen izbor za sve ljubitelje brzine i uzbuđenja. Svojim impresivnim performansama i modernim dizajnom, ovaj model će vam pružiti nevjerojatno iskustvo igre i izlaganja.

Krenimo od samog izgleda ovog modela. Audi S1 e-tron quattro je vjerna replika trkaćeg automobila, s detaljima koji oduzimaju dah. Svaki dio ovog vozila je pažljivo izrađen kako bi vam pružio najrealističnije iskustvo. Obožavat ćeš njegov sportski crvenu boju i aerodinamičan oblik koji se ističe među ostalim trkaćim automobilima.

Ali ova igračka nije samo za izlaganje – Audi S1 e-tron quattro nudi i izvanredne performanse. Sa svojim električnim motorom, ovaj automobil može postići impresivne brzine i omogućiti ti da se osjećaš kao pravi vozač trkaće staze. Možeš se natjecati s prijateljima i doživjeti pravu adrenalinu vožnju.

Jedna od najboljih stvari kod ovog modela je što se sastavljanje odvija s velikim zadovoljstvom. Lego Audi S1 E Tron Quattro Trkaće Auto 76921 dolazi s detaljnim uputama i svim potrebnim kockicama kako bi mogao stvoriti ovaj čudesan trkaći automobil. Bilo da ga sastavljaš sam ili s prijateljima, ovo će ti pružiti sate zabave i kreativnosti.

Naravno, ovaj model nije samo za igru – on također može poslužiti i kao ukras na tvojoj polici ili stolu. Njegova precizna izrada i visoka kvaliteta materijala čine ga idealnim za izlaganje. Možeš ga staviti u svoju sobu, ured ili bilo koji drugi prostor i uživati u njegovoj ljepoti i eleganciji.

Uz sve to, Lego Audi S1 E Tron Quattro Trkaće Auto 76921 je i edukativan proizvod. Djeca mogu naučiti o aerodinamici, inženjerstvu i različitim dijelovima automobila dok ga sastavljaju. To je sjajan način da se potakne njihova kreativnost i razvoj motoričkih vještina.

Nemoj propustiti priliku da imaš ovaj nevjerojatan model trkaćeg automobila. Oduševit će te svojim izgledom, performansama i mogućnostima za igru i izlaganje. Kupi Lego Audi S1 E Tron Quattro Trkaće Auto 76921 i doživi svijet brzine i uzbuđenja na jedinstven način!

Značajke

  • Audi S1 e-tron quattro – trkaći automobil s savršenim performansama i dizajnom.
  • Vjerna replika trkaćeg automobila s impresivnim detaljima.
  • Električni motor za nevjerojatne brzine i adrenalinu vožnju.
  • Sastavljanje s velikim zadovoljstvom – sate zabave i kreativnosti.
  • Ukras za sobu ili ured – ljepota i elegancija trkaćeg automobila.
  • Edukativan proizvod za razvoj kreativnosti i motoričkih vještina.