Edukativna igračka Carotina Baby – Logic 3D

27,40 KM

Otkrijte zabavni svijet Carotina Baby Logic 3D igrački koje potiču razvoj vašeg djeteta!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Edukativna igračka Carotina Baby - Logic 3D
27,40 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Carotina Baby Logic 3D Igračke su idealna kombinacija zabave i edukacije za najmlađe mališane. Ove jednostavne slagalice su napravljene od sigurnih materijala i posebno su prilagođene mlađoj djeci. Sastavljanje slagalica nije samo igra, već i sjajna aktivnost koja potiče razvoj dječjeg fine motorike, logičkog razmišljanja i koncentracije.

Svaki paket Carotina Baby Logic 3D Igrački sadrži ispupčene dijelove koji se lako uklapaju na odgovarajuća mjesta, stvarajući tematsku scenografiju. Djeca će s oduševljenjem rješavati slagalice i stvarati svoje svjetove, bilo da se radi o brojevima, oblicima ili životinjama.

Ovaj inovativni proizvod nije samo igračka, već i alat koji potiče maštu i kreativnost. Vaše dijete će se zabavljati satima dok gradi vlastite svjetove i istražuje različite teme. Carotina Baby Logic 3D Igračke pomažu u razvoju dječjeg uma na zanimljiv i interaktivan način.

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu, zato se možete osjećati mirno znajući da su ove igračke napravljene od kvalitetnih materijala koji su potpuno sigurni za vaše dijete. Svaki dio je pažljivo dizajniran kako bi bio prikladan za mlađu djecu.

Ova izvanredna igračka ima moć da potakne razvoj inteligencije i kreativnosti kod djece, pružajući im zanimljive izazove koji potiču razmišljanje i rješavanje problema. Carotina Baby Logic 3D Igračke nisu samo igračke, već i alati za razvoj djece i pripremu za budućnost.

Neka vaše dijete istražuje svijet uz Carotina Baby Logic 3D Igračke i gledajte kako se njihova mašta razvija. Sada je pravo vrijeme da uložite u igračku koja će unaprijediti djetetovu kognitivnu sposobnost i donijeti im sate zabave. Pronađite savršenu slagalicu za vaše dijete danas i vidite kako njihova kreativnost procvjeta!

Značajke

  • Sigurne i prilagođene slagalice za najmlađe mališane.
  • Potiču razvoj motorike i logičkog razmišljanja.
  • Igračke koje stvaraju tematsku scenografiju.
  • Potiču maštu i kreativnost kod djece.
  • Kvalitetni materijali, potpuno sigurni za djecu.
  • Potiču razvoj inteligencije i pripremaju za budućnost.