Podloga za Igru TL Gymini Rock N Roll Podloga Za Igru 3333120851

129,90 KM

Neka vaša beba istražuje i uživa u svakom trenutku s Tl Gymini Rock N Roll Podlogom Za Igru 3333120851.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Podloga za Igru TL Gymini Rock N Roll Podloga Za Igru 3333120851
129,90 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Tl Gymini Rock N Roll Podloga Za Igru 3333120851 – Iskusite nezaboravne trenutke igre sa svojom bebom! Zaplovite u svijet igre sa svojom bebom koristeći Tl Gymini Rock N Roll Podlogu Za Igru 3333120851. S ovom jedinstvenom podlogom, stvorit ćete nevjerojatne uspomene koje će vaše dijete dugo pamtiti.

KREIRANI OD STRANE STRUČNJAKA: Jedinstveno dizajniran za bebe od 0 do 36 mjeseci, Roll With Me Gymini ima živahan dizajn i originalne rock ‘n’ roll melodije. Kreirana s ljubavlju i pažnjom od strane naših stručnjaka za dječji razvoj, podržava razvoj motoričkih vještina, osjetila, kognicije, emocija, komunikacije i kreativnosti vašeg djeteta.

NAGRAĐIVANJE VRIJEME ZA IGRU: S više od 20 zanimljivih aktivnosti, uključujući glazbeno igranje uz gitaru, ogledalo za mjerenje vremena na trbuščiću, razne igračke i lutke za ponijeti sa sobom i mnoge druge značajke, ova uzbudljiva teretana za aktivnosti potiče razvoj beba, nadahnjuje istraživanje i stimulira osjetila .

ROCKIN’ & EXPLORING: Okrugla prostirka mekana je i udobna. U kombinaciji s interaktivnom mekom glazbenom gitarom, koja na dodir svira rock ‘n’ roll melodije, i privlačnim zrcalom za mjerenje vremena na trbuhu, Gymini stvara idealno okruženje za sviranje za produljenje vremena za trbuščić, kotrljanje, istraživanje pokreta i jačanje važnih mišića.

PAMETAN DIZAJN: Podesivi lukovi stvaraju prilagodljivo okruženje za vrijeme u trbuhu, igranje i zbližavanje, dok vam klizni prstenovi omogućuju promjenu položaja igračaka i umjerenu razinu stimulacije. Lako odvojite slatke igračke i ponesite ih sa sobom za zabavu i učenje dok ste u pokretu.

JEDNOSTAVAN ZA KORIŠTENJE: Sklopiva, pospremljiva i periva, ova sportska dvorana nije samo lijepa i potiče razvoj vašeg mališana, već je i vrlo praktična.

Tl Gymini Rock N Roll Podloga Za Igru 3333120851 – Iskusite nezaboravne trenutke igre sa svojom bebom! Ova fantastična podloga za igru pruža beskrajne sate zabave i razvoja. Sada možete stvoriti posebne uspomene dok vaša beba istražuje svijet oko sebe na ovoj inovativnoj podlozi.

Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi pružio optimalno iskustvo igre. S raznobojnim igračkama, zvončićima, ogledalima i drugim zanimljivim elementima, vaša beba će biti očarana i potaknuta na istraživanje. Ova podloga također ima ugrađenu glazbu koja će dodatno razveseliti vašu bebu.

Osim što je izuzetno zabavna, Tl Gymini Rock N Roll Podloga Za Igru 3333120851 potiče razvoj motoričkih vještina vaše bebe. Dok se vaše dijete igra na ovoj podlozi, istraživat će svoje tijelo, razvijati koordinaciju i poboljšavati fine motoričke vještine.

Kupovinom ove podloge za igru ne samo da ćete pružiti svojem djetetu nevjerojatno iskustvo, već ćete i podržati njegov razvoj. Materijali korišteni u izradi ove podloge su sigurni i bezopasni za bebe, pa se možete osjećati mirno dok vaša beba istražuje i igra se.

Ne propustite priliku da stvorite nevjerojatne trenutke sa svojom bebom. Kupite Tl Gymini Rock N Roll Podlogu Za Igru 3333120851 i pružite svojoj bebi najbolje iskustvo igre i razvoja. Ne čekajte, djelujte odmah!

Značajke

  • Tl Gymini Rock N Roll Podloga Za Igru 3333120851 – nezaboravni trenuci igre s bebom!
  • Stvorite posebne uspomene sa svojom bebom na ovoj podlozi za igru.
  • Podloga potiče razvoj motoričkih vještina i zabavlja bebu.
  • Materijali su sigurni i bezopasni za bebe.
  • Izazovite emocije i ambicije ciljne publike s ovom podlogom.
  • Ne čekajte, kupite odmah i pružite najbolje iskustvo svojoj bebi.