Knjiga za bebe Tiny Love – Black and White

36,30 KM

Oduševite svoju bebu i potaknite njen razvoj s knjigom Tiny Love Book Black And White – savršeni način za nezaboravne trenutke zajedno!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Knjiga za bebe Tiny Love - Black and White 36,30 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Tražite savršen način da podržite razvoj vaše bebe i produžite vrijeme na trbuhu? Tiny Love Book Black And White je idealan izbor za vas! Ova predivna knjiga sa dvije strane pruža brojne aktivnosti koje su dizajnirane kako bi oduševile vašu bebu i potaknule njen razvoj.

Svojim kontrastnim crno-bijelim dizajnom na jednoj strani, ova knjiga potiče vizualni razvoj mlađih beba. Kontrastni oblici i ogledalo privlače pažnju i pomažu bebama da se usredotoče na fokusiranje pogleda. S druge strane, umirujući obojeni prizori i simpatični likovi oduševit će starije bebe.

Knjiga je jednostavna za preklapanje i može se ponijeti sa sobom gdje god idete. To znači da možete pružiti svom djetetu zabavu i razvoj bilo gdje i bilo kada.

Dobne preporuke:

0-3+ mjeseci: OSJETILA – VIZUALNA STIMULACIJA
Crno-bijela strana pruža vašoj bebi važnu vizualnu stimulaciju od samog početka. Postavite knjigu na udaljenost od 20-30 centimetara od bebe i promatrajte kako pokušava fokusirati pogled na kontrastne oblike i ogledalo.

3+ mjeseci: FINA MOTORIKA – PRSTI I RUKE
Vid vaše bebe je već dovoljno razvijen kako bi uživala u aktivnostima ove knjige, istražujući različite značajke poput satenskih traka i preslatkih “peek-a-boo” aktivnosti.

0-6+ mjeseci: GRUBA MOTORIKA – VRIJEME NA TRBUHU
Obje strane knjige privući će i potaknuti bebu na ranije i kasnije faze razvoja, pomažući produljiti vrijeme provedeno na trbuhu. Stavite bebu na trbuh uz knjigu i promatrajte kako istražuje igračku očima, rukama i ustima.

3-6+ mjeseci: SPOZNAJA – POSTOJANJE OBJEKTA
Igranje igre “peek-a-boo” je divan način da pomognete bebi da počne razumjeti ideju postojanja objekta, shvaćajući da stvari i dalje ostaju na istom mjestu čak i ako ih ne može vidjeti.

S ovom knjigom, ne samo da ćete zabaviti vašu bebu, već ćete i potaknuti njen razvoj na različite načine. Iskoristite ovu priliku da svojoj bebi pružite najbolje iskustvo razvoja dok istovremeno uživate u njihovom napretku.

Naručite knjigu Tiny Love Black And White danas i osigurajte svijet zabave i razvoja za vašu bebu!

Značajke

  • Knjiga za bebe koja potiče razvoj i zabavu
  • Kontrastni crno-bijeli dizajn za vizualnu stimulaciju
  • Jednostavna preklapanje i prijenosna
  • Aktivnosti za finu i grubu motoriku
  • Igra “peek-a-boo” za razumijevanje postojanja objekta
  • Pruža najbolje iskustvo razvoja vašoj bebi