Vrtuljak Tl Mobile Rock N Roll 3333130801

49,90 KM

Iskusite nevjerojatnu zabavu i uzbuđenje uz TL Rock N Roll Vrtuljak – emocija koja vas obuzima!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Vrtuljak Tl Mobile Rock N Roll 3333130801
49,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Mobilni vrtuljak TL Rock N Roll Vrtuljak 3333130801 je proizvod koji će vas odvesti na nevjerojatno putovanje u svijet zabave i uzbuđenja. Ovaj vrtuljak je više od obične igračke – on je emocija koja će vas obuzeti.

Kada koristite ovaj vrhunski vrtuljak, doživjet ćete osjećaj slobode i uzbuđenja kakav nikada prije niste iskusili. Vaša djeca će biti oduševljena i neće moći prestati smijati se i vrištati od uzbuđenja dok se okreću u ovom čarobnom svijetu.

Pustite mašti na volju dok se vrtuljak okreće i svijetli u prekrasnim bojama. Svi oko vas će vam zavidjeti na vašem izboru igračke koja odiše elegancijom i stilom. Ovaj vrtuljak će zaista uljepšati svaki prostor u kojem se nalazi svojim luksuznim dizajnom i slikovitim detaljima.

Stvaranje pozornice za nevjerojatno putovanje vaše djece nikada nije bilo lakše. TL Mobile Rock N Roll Vrtuljak 3333130801 će pružiti nevjerojatnu dozu zabave, ali pomaže i u razvoju motoričkih vještina i koordinacije kod vaših mališana.

Ne čekajte više! Ovo je prilika da svoje dijete iznenadite s najluksuznijim i najuzbudljivijim vrtuljkom na tržištu. Kupite TL Mobile Rock N Roll Vrtuljak 3333130801 i osigurajte nezaboravno iskustvo svom djetetu već danas.

30 MINUTA GLAZBE I 5 ORIGINALNIH ROCK N’ ROLL MELODIJA nudi mališanima zabavnu glazbenu raznolikost i bogatu audio stimulaciju.

KREIRALI STRUČNJACI  Stvoren s ljubavlju i brigom od strane naših stručnjaka za dječji razvoj, ovaj kompaktni 3-u-1 glazbeni mobitel stimulira osjetila vaše bebe, podržava emocionalni razvoj i nadahnjuje komunikaciju.

COOL PLIŠANE LUTKE potiču emocionalni razvoj i motiviraju bebe na gugutanje i brbljanje.

MOBILNA RUKA za jednostavno pričvršćivanje za krevetić.

PODESIVA KLOPKA odgovara većini igrališta, krevetićima, kolicima, putnim krevetićima i kolijevkama.

Nemojte propustiti ovu priliku! Uzmite svoj primjerak TL Mobile Rock N Roll Vrtuljak 3333130801 i pripremite se za nevjerojatno iskustvo koje će vam pružiti.

Značajke

  • Mobilni vrtuljak za djecu – putovanje u svijet zabave i uzbuđenja.
  • Osjećaj slobode i uzbuđenja koji će zahvatiti vašu djecu.
  • Luksuzan dizajn i slikoviti detalji koji uljepšavaju prostor.
  • Potiče razvoj motoričkih vještina i koordinacije kod djece.
  • Najluksuzniji i najuzbudljiviji vrtuljak na tržištu.
  • Nezaboravno iskustvo za vaše dijete.