Kocke Cogo Kocke Pekara 4574 21049298

23,90 KM

Ostvarite svoje slatke snove s našim kockama za izgradnju – zaronite u čarobni svijet pečenja!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Kocke Cogo Kocke Pekara 4574 21049298
23,90 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Dragi kupci, dobrodošli u naš čarobni svijet slatkih kolača! Predstavljamo vam naš set za izgradnju preslatke pekare, koji će probuditi vašu maštu i omogućiti vam nevjerojatno iskustvo uloge pekara.

Naša pekara je oslikana u živim bojama koje će odmah privući vašu pažnju. Uključuje područje za izradu kruha, izlog za izlaganje, prodajne štandove, prostor za objedovanje i blagajnu. Ovaj set dolazi s realističnim dodacima: pećnica, valjak za tijesto, sudoper, slastice i blagajnu. Također dobivate prekrasnu naljepnicu kojom možete ukrasiti svoju pekaru prema vlastitom ukusu.

Set uključuje 348 dijelova, a sama pekara mjeri 21,3 cm duljine, 12,8 cm širine i 14,1 cm visine. Ali to nije sve! Uz set dobivate i 2 minijaturne djevojčice s kojima možete uživati u beskrajnoj igri uloga i potaknuti maštu. Vaša djeca će s oduševljenjem pretvarati se da peku i prodaju kolače ili kruh sa svojim prijateljima.

Svi dijelovi ovog seta izrađeni su od sigurnog i netoksičnog materijala koji neće ozlijediti dječje ruke. Svaka kockica ima glatke rubove kako bi vaša djeca mogla sigurno igrati. Također, ove kockice su kompatibilne s drugim popularnim brandovima, pa možete proširiti svoju kolekciju i dodavati nove elemente.

Upute za izgradnju su jasne i korak po korak, stoga je jednostavno za djecu da slijede korake i samostalno izgrade pekaru.

Ovaj set za igru pekarom dolazi u prekrasnoj kutiji, što ga čini savršenim poklonom za blagdane ili rođendane za djecu u dobi od 6 do 12 godina.

Zaplovite u svijet mašte i kreativnosti s našim setom za izgradnju preslatke pekare. Ovaj set će potaknuti dječju maštu i razviti vještine poput kreativnosti, logike i fine motorike. Ne propustite priliku za nevjerojatnu igru uloga i stvaranje slatkih priča u našoj pekari. Kupite svoj set danas i darujte svojoj djeci beskrajnu zabavu i radost!

Značajke

  • Set za izgradnju pekare s 348 dijelova i naljepnicom.
  • Realistični dodaci: pecnica, valjak za tijesto, slastice.
  • Siguran i netoksicni materijal, kompatibilan s drugim brandovima.
  • Upute za izgradnju korak po korak, jednostavno za djecu.
  • Dolazi s 2 minijaturne djevojcice za igru uloga.
  • Potiče maštu, kreativnost i razvoj vještina kod djece.