Živjela matematika – Pisanje brojeva

5,95 KM

Otkrijte čaroliju matematike kroz pisanje brojeva s našom edukativnom knjigom. Vaše dijete će zavoljeti matematiku!

Na zalihi

Živjela matematika - Pisanje brojeva 5,95 KM
Požurite, samo 5 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Živjela Matematika – Pisanje Brojeva je edukativna knjiga koja će pomoći djeci da nauče pisati brojeve do broja 15. Ova knjiga je idealna za djecu uzrasta od 5 godina pa nadalje i njihove roditelje ili učitelje koji žele podržati njihov razvoj i učenje.

Uz pomoć ove knjige, djeca će usvojiti pojmove koje su već naučila u školi na zabavan način. Naučit će pisati brojeve, a na zadnjoj stranici knjige će pronaći rješenja za vježbe.

Knjiga je izdavačke kuće ODEON, poznata po kvalitetnim edukativnim materijalima za djecu. U mekom uvezu, s brojem od 32 stranice, ova knjiga je praktična i lako prenosiva. Dimenzije knjige su 24×16,5×0,2 cm, tako da se može nositi u torbici ili ruksaku.

Osim što je izuzetno korisna za učenje pisanja brojeva, ova knjiga je i zabavna. Kroz šarene ilustracije i jednostavan jezik, djeca će se lako povezati s materijalom i uživati u procesu učenja.

Uz pomoć ove knjige, djeca će razvijati motoričke vještine, kreativnost i koncentraciju. Osim toga, usvajanje matematičkih pojmova će im pomoći u školi i svakodnevnim situacijama.

Za sve roditelje i učitelje koji žele podržati razvoj djeteta i olakšati im učenje, Živjela Matematika – Pisanje Brojeva je savršen izbor. Nabavite ovu knjigu danas i osigurajte svojem djetetu sjajnu budućnost u matematici!

Značajke

  • Edukativna knjiga za pisanje brojeva do 15
  • Idealno za djecu od 5 godina i njihove roditelje/učitelje
  • Knjiga s rješenjima za vježbe i šarenim ilustracijama
  • Razvoj motoričkih vještina, kreativnosti i koncentracije
  • Izdanje ODEON-a, kvalitetni edukativni materijali za djecu
  • Praktičan i lako prenosiv format, idealan za torbicu ili ruksak