Akcija!

Tricikl BROONDO – DT-1X

Original price was: 240,00 KM.Current price is: 199,00 KM.

-17%

Visokokvalitetni Broondo tricikl koji se može pretvoriti u bicikl.

Na zalihi

Tricikl BROONDO - DT-1X 240,00 KM Original price was: 240,00 KM.199,00 KMCurrent price is: 199,00 KM.
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

BROONDO višenamjenski tricikl – za aktivno i sigurno djetinjstvo!

Broondo tricikl je više od običnog igračkog vozila – to je putovanje u svijet istraživanja i zabave za vaše dijete. Evo zašto je ovo idealan odabir za vašeg mališana:

1. Višenamjenski dizajn

Ovaj tricikl prilagođava se potrebama vašeg djeteta i razvoju njegovih vještina. S podesivim sjedalom i mogućnošću okretanja u oba smjera, pruža udobnost i sigurnost dok istražuje svijet oko sebe.

2. Sigurnost na prvom mjestu

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu. Broondo tricikl ima sigurnosno remenje u 3 točke kopčanja, zaštitu od sunca i mrežicu za protok zraka, osiguravajući da je vaše dijete zaštićeno i udobno tijekom vožnje.

3. Razvoj vještina i samopouzdanja

Tricikl potiče razvoj motoričkih vještina, ravnoteže i koordinacije kod djece, dok istovremeno gradeći njihovo samopouzdanje i osjećaj neovisnosti.

4. Praktičnost za roditelje

S ručkom za guranje, roditelji mogu jednostavno upravljati triciklom i pomoći djetetu kad je potrebno. Također, moguće je pretvoriti tricikl u bicikl kako dijete raste, pružajući dugotrajnu vrijednost i zabavu.

Broondo tricikl je siguran, zabavan i praktičan – savršen pratitelj za vaše dijete dok istražuje svijet oko sebe i uči nove vještine.