Video Baby Monitor Dvm-140

289,95 KM

Video nadzor za posmatranje bebe.

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Video Baby Monitor Dvm-140 289,95 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Čvrst monitor za bebe s kamerom i 4,3 “zaslonom u boji.

 

ZNAČAJKE:


• Alecto Baby DVM-140 monitor za bebe s kamerom i 4,3 “zaslonom u boji

• Veliki domet (do 50 m u zatvorenom, do 300 m na otvorenom)

• Sigurna veza

• Svijetla slika u mraku

• Funkcija razgovora

• Roditeljska jedinica koja se može puniti s dugim vremenom mirovanja (do 11 sati).

 

Bez obzira gdje se nalazite u kući, s ovim Alecto Baby DVM-140 Baby Monitorom s fotoaparatom imate oštre slike i zvuk koji oštro drže vaše dijete na oku. Pomoću ovog uređaja uvijek ste svjesni što vaše dijete radi. Dok vaše malo čudo drijema popodne, ovaj monitor za djecu održavat će vas u toku dok ste zauzeti u kuhinji ili u vrtu. Kao roditelja sigurno je ohrabrujuće što možete pratiti status svog djeteta u stvarnom vremenu. Dječji monitor ima 4,3 “” zaslon u boji koji pruža oštre slike i zvuk. Ova kamera također može pružiti jasne slike iz mračne sobe u kojoj vaša beba spava. Prikaz temperature s alarmom dobro vas obavještava ako u djetetovoj sobi postane prevruće ili hladno. Ovaj monitor za bebe Alecto Baby DVM-140 ima sigurnu vezu i uvijek nudi čistu sliku i zvuk bez smetnji. Dječji monitor s funkcijom razgovora i uspavanka ma. Pomoću funkcije razgovora možete daljinski uspavati svoje dijete svojim glasom ili pjevanjem lijepe uspavanke. Radi praktičnosti, tu su i četiri zabavne ugrađene uspavanke i prirodni zvukovi koji pomažu vašoj bebi da zaspi, svi znamo koliko to ponekad može biti teško, pa to malo olakšava. 

Iznad svega, ovaj je monitor za bebe funkcionalan uređaj s mnogim prednostima. Lako ga je proširiti s najviše tri dodatne kamere. To vam daje sliku i zvuk u više soba. Ovo je vrlo korisno kada vaše dijete spava i igra se u dvije različite sobe. Nadalje, ovaj baby monitor također ima veliki domet od 50 metara u kući i do 300 metara vani. Roditeljska jedinica koja se može puniti ima dugo vrijeme čekanja ne manje od 11 sati, što je prikladno ponijeti sa sobom bilo gdje u kući.