Termos posuda Nuvita – English Rose 300ml

33,95 KM

Održavajte svoje obroke ili obroke vaše bebe svježima i ukusnima cijeli dan uz ovu neodoljivu termos posudu u boji English Rose!

Nema na zalihi

Olakšvamo roditeljstvo kroz jednostavnost, sigurnost i transparentnost u svemu što radimo.

  • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama.
  • Proizvodi odobreni od institucija EU
  • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni.
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH.
Zagarantirana sigurna kupovina

Ova posebna termos posuda Nuvita  300ml u prekrasnoj boji English Rose je savršen saveznik za održavanje vaših i obroka vašeg djeteta toplima ili hladnima tijekom cijelog dana. Izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/8 i opremljena dvostrukim termičkim zidom s tehnologijom vakuum izolacije. Ova termos posuda je iznimno učinkovita i može održati tekuće i čvrste obroke toplima do 14 sati ili hladnima do 24 sata.

Jedna od glavnih prednosti ove posude je njen čvrsti zatvarački poklopac koji omogućava dulje zadržavanje temperature. Osim toga, široki otvor olakšava čišćenje i omogućava konzumiranje hrane izravno iz posude.

Nehrđajući čelik je idealan materijal za posude za hranu i piće iz nekoliko razloga. Prvo, ne apsorbira boje hrane i pića, pa se neće mijenjati boja ili imati mrlje nakon kontakta s hranom. Također, ne utječe na okus hrane i pića te zadržava njihovu hranjivu vrijednost.

Osim toga, nehrđajući čelik je vrlo izolirajući materijal koji održava temperaturu dulje vrijeme u usporedbi s drugim materijalima poput stakla ili plastike. Bez obzira trebate li da vaš obrok ostane vruć tijekom dugog putovanja ili želite da vam piće ostane hladno na plaži, ova posuda će vam to omogućiti.

Također, nehrđajući čelik je izuzetno higijenski materijal koji se vrlo lako čisti. Jednostavno isperite posudu vodom i deterdžentom i bit će spremna za ponovnu upotrebu.

Konačno, nehrđajući čelik je iznimno otporan materijal koji se ne mijenja s vremenom. Otporan je na koroziju prouzrokovanu mnogim kiselim prehrambenim proizvodima i pićima, što znači da možete biti sigurni da će posuda ostati u dobrom stanju dugi niz godina.

Stoga, s ovom termos posudom Nuvita u prekrasnoj boji English Rose, možete biti sigurni da će vaša hrana i piće ostati svježi i na željenoj temperaturi tijekom cijelog dana. Ne samo da će vam olakšati svakodnevne obroke, već će vam pružiti i udobnost i praktičnost dok ste u pokretu. Ne čekajte, iskoristite sve prednosti ove termos posude i uživajte u toplim obrocima ili hladnim pićima bez obzira na vaše aktivnosti!

Značajke

  • Termos posuda s vakuum izolacijom održava hranu toplom/hladnom do 14/24 sata.
  • Čvrsti zatvarač omogućava dulje zadržavanje temperature.
  • Nehrđajući čelik ne mijenja boju ni okus hrane/pića.
  • Čvrsta i higijenska posuda, jednostavna za čišćenje.
  • Izdržljiva posuda koja se ne mijenja s vremenom.
  • Praktična za svakodnevne obroke i aktivnosti na putu s vašom bebom.