Top Model Čarobna Ploča Za Crtanje

29,90 KM

Zapleši s bojama i izrazi svoju maštu na Top Model Čarobnoj Ploči Za Crtanje.

Nema na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

Top Model Čarobna Ploča Za Crtanje je savršen alat za sve kreativne dječake i djevojčice koji vole da crteži ožive pred njihovim očima. S ovom čarobnom pločom, moguće je nesmetano crtati i pisati iznova i iznova, bez potrebe za papirom i olovkom.

Dimenzije ove ploče su 0.9 cm po dužini, 14.9 cm po širini i 22.9 cm po visini, što je idealno prilagođeno za male ruke. Također je lako prenosiva i može se staviti u torbu ili ruksak bez ikakvih problema.

Kada koristite priloženu olovku, boje kao što su žuta, narančasta, zelena i plava će se prikazivati na ekranu. Možete obojati crtež i raznobojno izražavati, donoseći svoje ideje i maštu na život.

Čarobna ploča također ima dugme za brisanje, tako da je moguće jednostavno obrisati prethodne radove i započeti s novim. Tu je i prekidač za spremanje umjetničkih djela, tako da možete sačuvati svoje najdraže kreacije i ponosno ih pokazati drugima.

Ova čarobna ploča dolazi u prekrasnom roza kućištu s cool TOPModel motivom na poleđini. Veličina ekrana je 8.5 inča, što je dovoljno veliko za izražavanje kreativnosti, ali i dovoljno kompaktno da se lako nosi sa sobom.

Uz ploču dolazi i zamjenjiva dugmad baterija koja je već uključena, tako da ćete moći odmah početi s kreativnim eksperimentima.

Preporučena dob za korištenje ove čarobne ploče je 5 godina, ali naravno, svatko tko voli crtati i izražavati svoju maštu će uživati u ovoj igrački.

Ukratko, Top Model Čarobna Ploča Za Crtanje je savršen alat za sve male umjetnike, pružajući im nevjerojatnu mogućnost izražavanja kreativnosti i stvaranja bez ograničenja. Zar ne zvuči primamljivo? Nabavite svoju čarobnu ploču danas i dozvolite vašoj mašti da oživi!

Značajke

  • Čarobna ploča za crtanje – crtaj iznova i iznova!
  • Idealno za male ruke – kompaktna i prenosiva.
  • Boje se prikazuju na ekranu – kreativnost bez granica.
  • Jednostavno brisanje i spremanje umjetničkih djela.
  • Prekrasno roza kućište s cool TOPModel motivom.
  • Za sve male umjetnike – izrazi svoju maštu!

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.