Siperk Sove 22085207

3,90 KM

Otkrijte čaroliju Siperka Sove 22085207 – praktičnost i stil za sretne obroke vaše bebe!

Na zalihi

Siperk Sove 22085207 3,90 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Zamislite samo ovaj idilični prizor – vaša predivna beba se smije i uživa u svakom trenutku dok jede. Zvuči kao san, zar ne? Pa, sada možete pretvoriti taj san u stvarnost s našim nevjerojatnim Siperk Sove 22085207.

Ovaj prekrasan siperak s veselim motivom sove će vam pružiti praktičnost i stil u jednom. Prva značajka koja će vas osvojiti je mogućnost odvajanja, što znači da možete koristiti samo siperak ili samo podlogu, ovisno o situaciji. Bez obzira jeste li kod kuće ili ste u pokretu, ovaj set pruža vam slobodu izbora.

No to nije sve, naš Siperk Sove 22085207 ima i nevjerojatnu osobinu – vodootporan je. Napravljen je od EVA plastike, što jamči da će vaša beba ostati suha i čista tijekom obroka. Bez obzira je li to prskanje mlijeka ili kašica koja leti na sve strane, naša pregača će to izdržati.

Naravno, kao roditelji, znamo koliko je često potrebno prati bebine stvari. Zato smo se pobrinuli da naša pregača bude vrlo jednostavna za pranje. Nakon svakog korištenja, samo je isperite vodom i sapunom i spremna je za sljedeći obrok. Uštedjet ćete vrijeme koje možete provesti s bebom umjesto da perete i sušite obične pelene.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.