Bibs Vezica za dudu Blue/Ivory

30,90 KM

Oslobodite se brige i uživajte u čarima majčinstva s BIBS Vezicom za dudu Baby Blue/Ivory 9401112 – savršeni modni dodatak za vašu bebu!

Na zalihi

Bibs Vezica za dudu Blue/Ivory 30,90 KM
Požurite, samo 6 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

BIBS Paci Braid Baby Blue/Ivory vezica za dudu 9401112 je proizvod koji će olakšati svakodnevni život s bebom. BIBS vezica za dudu je tvoja treća ruka – čuva dudu da ne padne na pod, ali i da se ne izgubi. Tu je da olakša svakodnevicu! Ova traka za dudu je jednostavna za korištenje – samo je pričvrstite na dječju odjeću koristeći metalnu kopču i spriječite da duda bude izgubljena ili zaprljana padanjem na pod ili podlogu. Ovo je praktičan proizvod koji možete koristiti kod kuće, u kolicima ili dok ste vani.

Izrađena je od 100% organskog pamuka, s metalnim kopčama bez nikla koje se lako pričvršćuju na dječju odjeću. Kompatibilna je sa svim BIBS dudama. Dužina trake je 22 cm, što odgovara specifičnim pravilima i standardima.

Kada koristite ovu traku za dudu, vaše dijete treba biti budno i pod nadzorom. Traku se treba pričvrstiti samo na odjeću i ne smije se koristiti dok je dijete u krevetiću ili kolicima. Ne smije se koristiti kao igračka ili zvečka niti povezivati oko djetetovog vrata. Prije svake upotrebe pažljivo provjerite traku i bacite je na prvi znak oštećenja ili slabosti.

Ovu traku za dudu nije moguće prati u perilici rublja zbog drvenih detalja i metalne kopče. Ako je proizvod potrebno očistiti, možete ga obrisati mokrom krpom i blagim sapunom. Zatim upotrijebite ručnik kako biste upili vodu s tkanine, a ako su drveni detalji i metalna kopča bili izloženi vodi, obrišite ih temeljito. Držite metalnu kopču otvorenom i ostavite da se prirodno osuši kako bi bila potpuno suha.

BIBS Vezica za dudu Baby Blue/Ivory 9401112 je proizvod koji je etički proizveden s najvećom pažnjom prema planetu i djeci koja će ga naslijediti.

Ova vezica za dudu će vam omogućiti da se osjećate sigurno znajući da je duda uvijek pri ruci i čista. Njen lijepi dizajn će se savršeno uklopiti uz omiljenu BIBS dudu vaše bebe.

Značajke

  • Vezica za dudu BIBS olakšava svakodnevni život s bebom.
  • Jednostavno se pričvršćuje na odjeću.
  • Sprječava da cucla bude izgubljena ili zaprljana.
  • Izrađena je od 100% organskog pamuka.
  • Kompatibilna je sa svim BIBS cuclama.
  • Etički proizvedena s pažnjom prema planetu i djeci.