Bibs Pacifier Box Petrol Kutija za Dudu

29,90 KM

Uštedite vrijeme i uživajte u nevjerojatnoj praktičnosti s Bibs kutijicom za dude Petrol – za sterilizaciju, čuvanje i još mnogo toga!

Na zalihi

Bibs Pacifier Box Petrol Kutija za Dudu 29,90 KM
Požurite, samo 6 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Bibs kutijica za dude Petrol je višefunkcionalni proizvod koji će vam olakšati život kao roditelju. Ova kutijica za dude ne samo da vam omogućava da čuvate dude kada ste u pokretu, već je i sterilizator za mikrovalnu pećnicu. Dizajnirana je da može držati do tri dude odjednom. Ali to nije sve, ovaj višefunkcionalni dizajn može se koristiti i kao kutijica za grickalice ili kao kutijica za dragocjenosti za vaše mališane kada ste u pokretu.

Da biste koristili ovu kutijicu za sterilizaciju u mikrovalnoj pećnici, ostavite umetak unutra, dodajte dvije žličice vode u kutijicu, stavite dudu unutra, stavite u mikrovalnu pećnicu na 60 sekundi pri maksimalnoj snazi od 800W, i pričekajte da se ohladi prije nego izvadite dudu. Uvijek preporučujemo sterilizaciju samo silikonskih duda u mikrovalnoj pećnici, a ne duda od prirodnog gumenog lateksa.

Ova kutijica je izrađena od 100% sigurnog materijala koji je pogodan za hranu. Može se čistiti u perilici posuđa što vam olakšava održavanje higijene.

Zamislite samo koliko vam ovaj praktični proizvod može olakšati život. Bez brige o tome gdje staviti dudu kada ste u pokretu. Bez straha od bakterija jer je sterilizacija tako jednostavna. Bez nereda jer ova kutijica može poslužiti i za grickalice ili za čuvanje dragocjenosti vašeg mališana.

Nemojte propustiti ovu priliku da sebi i svom djetetu olakšate život. Odaberite Bibs kutijicu za dude Petrol i osigurajte sebi miran i siguran put, bez brige o dudama.

Značajke

  • Višefunkcionalna kutijica za dude i sterilizator za mikrovalnu pećnicu
  • Drži do tri dude i može se koristiti kao kutijica za grickalice
  • Jednostavna sterilizacija u mikrovalnoj pećnici
  • Izrađena od sigurnog materijala, pogodna za hranu
  • Može se čistiti u perilici posuđa
  • Praktičan proizvod za roditelje u pokretu