Set Za Jelo Žlica I Vilica Beaba Grey 1224-913470

19,90 KM

Beaba set za jelo – Živopisni pribor koji će razveseliti vaše dijete i olakšati vam svakodnevne obroke!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Set Za Jelo Žlica I Vilica Beaba Grey 1224-913470
19,90 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Beaba set za jelo – žlica i vilica Gray 1224-913470 je idealan izbor za sve roditelje koji traže kvalitetan i praktičan proizvod. Ovaj set je dio prepoznatljivog francuskog brenda Beaba, koji već dugi niz godina pruža podršku roditeljima u svim fazama razvoja djeteta.

Set se sastoji od žlice i vilice, koje su dizajnirane tako da čak i najmanji mališani lako mogu držati. Zahvaljujući zaobljenom obliku i mekoj teksturi, nema opasnosti od povrede nježnih desni.

Pribor je pakiran u prozirnu plastičnu etiketu, što ga čini praktičnim za nošenje na putovanjima ili šetnjama. Možete ga lako staviti u torbu ili ruksak, a također se može prati u perilici posuđa, što je veliko olakšanje za roditelje.

Beaba set za jelo – žlica i vilica Gray 1224-913470 je namijenjen djeci starijoj od 8 mjeseci. Izrađen je od materijala bez BPA, što znači da je siguran za upotrebu i bezopasan za zdravlje vašeg djeteta.

Režnjevi su osmišljeni kao rješenje za praktičan i estetski privlačan način čuvanja pribora u ručnoj prtljagi ili kozmetičkoj torbici. Zahvaljujući ovom dizajnu, štedite prostor i uvijek imate sve što vam treba pri ruci.

Beaba je brend koji od 1989. godine pruža podršku roditeljima u svim fazama djetetovog razvoja. Njihov cilj je pružiti najinovativnija i najfunkcionalnija rješenja koja će olakšati život roditeljima. Beaba ima tim stručnjaka koji se sastoji od dizajnera, inženjera i znanstvenika koji zajedno rade na tome da zadovolje potrebe roditelja za kvalitetnim i praktičnim proizvodima.

Mame diljem svijeta obožavaju Beabu jer imaju razumijevanje za njihove potrebe i pružaju im moderne dizajne i stilizirane boje.

Ne propustite priliku da svom djetetu pružite najbolje! Odaberite Beaba set za jelo – žlica i vilica Gray 1224-913470 i osigurajte udobnost i sigurnost u svakodnevnim obrocima.

Značajke

  • Set za jelo Beaba – kvalitetan i praktičan proizvod
  • Dizajniran za najmanje mališane s mekom teksturom
  • Pogodan za putovanja i pranje u perilici posuđa
  • Siguran za upotrebu, bez BPA materijala
  • Estetski privlačan dizajn za praktično čuvanje pribora
  • Beaba – brend s inovativnim i funkcionalnim rješenjima za roditelje