Akcija!

Nogometni Gol Koji Se Miče 19035321

Original price was: 37,00 KM.Current price is: 25,95 KM.

-30%

Ostvarite snove svojeg djeteta i dovedite nogometnu strast u vaš dom s ovim uzbudljivim nogometnim setom!

 

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Nogometni Gol Koji Se Miče 19035321
37,00 KM Original price was: 37,00 KM.25,95 KMCurrent price is: 25,95 KM.
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Nogomet je strastven i uzbudljiv sport koji obožavaju milijuni dječaka diljem svijeta. Sanjaju o tome da postanu sljedeći nogometni superstar poput Messija, Ronalda ili Lewandowskog. Sada, zahvaljujući novom nogometnom setu, vaše dijete može ostvariti svoje snove i postati sljedeća nogometna zvijezda.

Ovaj poseban set sadrži pomični gol s glazbenim efektima koji reagiraju na svaki dodir lopte s gol-crtom. Gol se kreće lijevo i desno, što otežava postizanje golova i pruža izazovnu igru. Set radi na baterije (nisu uključene) i može se koristiti na različitim podlogama, pa se može igrati bilo kada i bilo gdje, čak i u zatvorenom prostoru.

Ali to nije sve! Imamo nešto posebno za sve one koji su još uvijek djeca u srcu – pomični gol za odrasle! Ovaj gol će pružiti ne samo nevjerojatnu igru za vaše male nogometaše, već će i odraslima donijeti zabavu i izazov. Gol se nepredvidivo kreće, stvarajući zabavne situacije koje će oduševiti sve prisutne na roštilju, pikniku ili rođendanskoj zabavi.

Set uključuje gol koji je jednostavan za sastavljanje, loptu i pumpu za napuhavanje. Gol ima dimenzije 67 x 41,5 x 30 cm nakon sastavljanja. Za rad su potrebne 4 AA baterije od 1,5 V, koje nisu uključene u set. Preporučena dob za korištenje ovog seta je 3 godine i više.

Zašto biste trebali kupiti ovaj dječji nogometni gol? Prvo, igranje nogometa je sjajan način za djecu i odrasle da se aktivno kreću i vježbaju, što je izuzetno važno za njihovo fizičko i mentalno zdravlje. Ovaj nogometni gol je jednostavan za korištenje, dolazi s loptom i pumpom, te se lako može postaviti bilo gdje i bilo kada – u kući, dvorištu, parku ili na plaži.

Važno je napomenuti da je ovaj nogometni gol lako prenosiv, što znači da ga možete nositi sa sobom i igrati nogomet bilo gdje.

Zabava je zajamčena s ovim nogometnim golom koji se kreće i proizvodi zvuk. Djeca i odrasli će uživati u igri nogometa i izazovima koje donosi nepredvidivo kretanje gola. Zvukovi koji prate igru dodatno će pojačati uzbudenje tijekom igre.

Ovaj nogometni gol sa zvukom i pripadajućom opremom je izvrstan poklon za djecu i odrasle koji vole igrati nogomet, a žele dodatnu dozu uzbudljivosti tijekom igre. Ne propustite priliku da pokažete svoje nogometne vještine i zabavite se s ovim nestabilnim, ali izuzetno zabavnim dječjim golom!

Naručite svoj set danas i pripremite se za nevjerojatne trenutke zabave i uzbudenja!

Značajke

  • Pomični gol s glazbenim efektima za djecu i odrasle.
  • Set omogućuje igranje nogometa bilo gdje i bilo kada.
  • Gol se kreće lijevo i desno, pružajući izazovnu igru.
  • Potiče tjelesnu aktivnost i zabavu za djecu i odrasle.
  • Nevjerojatna vrijednost za novac s zabavnim zvukovima igre.