Igraonica – tobogan i kućica 229556

279,90 KM

Neka radost i uzbuđenje ispune svaki dan uz Tobogan 229563 – nevjerojatna zabava koju vaše dijete zaslužuje!

Na zalihi

Igraonica - tobogan i kućica 229556 279,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Uletite u avanturu: pustite maštu svoje djece na volju dok se spuštaju niz čvrsti tobogan. Dizajniran imajući na umu sigurnost, nudi savršeni nagib za beskrajne sate uzbudljive zabave.
Sigurno područje za igru: Sigurnost je najvažnija, a naš set za igru ​​to i ispunjava. Ograda koja se može zaključavati, ukrašena ljupkim licem medvjeda, pruža sigurno ograđeno mjesto za slobodnu igru ​​vaše djece. Zasun na vratima osigurava da ostanu sigurni dok se zabavljaju.
Avantura penjanja: Između tobogana i kućice za igru ​​čeka vas platforma za penjanje. Sadrži neklizajuće stepenice, potičući razvoj motoričkih vještina i ravnoteže, istovremeno pružajući uzbudljiv izazov za vašu djecu.
Siguran i prostran dizajn: Promišljeni dizajn kompleta za igru ​​uključuje mekano dno i blagi nagib, što osigurava dodatnu sigurnost tijekom igranja. Dimenzije (302 x 74 x 118,9 cm) nude dovoljno prostora za zajedničko uživanje više djece.
Beskrajna zabava i učenje: Bilo da se radi o klizanju, penjanju, crtanju ili maštovitoj igri u udobnoj kući, naš višenamjenski dječji komplet za igru ​​nudi širok raspon aktivnosti koje potiču fizički razvoj i kreativnost.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.