Montessori Moja Škola (Hr 85637)

27,00 KM

Svako dijete će otkriti radost u učenju i postati pravi mali kreativni genij!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Montessori Moja Škola je inovativna i edukativna igra koja će oduševiti svako dijete i roditelja. Ova igra je dizajnirana po Montessori metodi, koja potiče razvoj djeteta kroz aktivnost klasifikacije i taktilnu manipulaciju.

Sa živopisnim elementima koje treba staviti na pravo mjesto, Montessori Moja Škola pruža zabavu dok istovremeno uči djecu čitati. Na poleđini svakog elementa otkrivaju se mnoge male riječi, što pomaže u razvijanju vještine čitanja i učenju novih riječi.

Ova igra je pravi izbor za roditelje koji žele da njihovo dijete uči kroz igru, jer Montessori metoda potiče samostalnost i razvoj svijesti o svijetu oko nas. Djetetu se pruža mogućnost da samostalno istražuje, povezuje i uči, što razvija kreativnost i samopouzdanje.

Montessori Moja Škola je više od obične igre – ona stvara emocionalnu vezu između djeteta i učenja. Kroz igru, dijete razvija ljubav prema učenju i otkriva radost u ovladavanju novim vještinama.

Ova igra nije samo zabavna, već i poučna. Kroz igru, dijete će naučiti o različitim predmetima, bojama, oblicima i brojevima. Edukativni aspekt igre pruža djetetu osjećaj da je naučilo mnogo, što će ih motivirati da nastave s istraživanjem i učenjem.

Neka Montessori Moja Škola bude pratilac svakog djeteta u njihovom otkrivanju svijeta oko sebe. Uđite u svijet igre, učenja i zabave uz ovu jedinstvenu Montessori edukativnu igru.

Značajke

  • Inovativna i edukativna igra za djecu po Montessori metodi
  • Potiče razvoj kroz aktivnost, klasifikaciju i taktilnu manipulaciju
  • Uči djecu čitati kroz zabavu i manipulaciju živopisnim elementima
  • Podstiče samostalnost, kreativnost i samopouzdanje
  • Naučite o predmetima, bojama, oblicima i brojevima kroz igru
  • Stvara emocionalnu vezu između djeteta i učenja

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.