Edukativna igračka Montessori Baby – Ekskluzivni set za igranje

65,00 KM

Oduševi svoju bebu s Montessori Baby Ekskluzivnim Setom za Igranje – pruži joj sigurno i stimulativno okruženje!

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Montessori Baby Ekskluzivni Set za Igranje je savršen proizvod za udobno i sigurno igranje na podu. Ovaj set je posebno osmišljen da pruži edukativno iskustvo za tvoju bebu, dok istovremeno osigurava udobnost i sigurnost.

Kada otvoriš kutiju, prvo ćeš primijetiti kariranu dekicu koja će stvoriti ugodno mjesto za igru. Izrađena od sigurnih i otpornih materijala, ova dekica je idealna za aktivnosti bebe.

Uz dekicu, tu su i razne igre koje će potaknuti razvoj tvog djeteta. Na primjer, Zebra slagalica pruža zanimljivu i edukativnu zabavu. Tvoja beba će uživati u rješavanju ove slagalice i istovremeno razvijati motoričke vještine i logičko razmišljanje.

Set također uključuje mape s oblicima More i Šuma. Ove mape pružaju interaktivno iskustvo u kojem će tvoja beba naučiti prepoznati različite oblike i boje. Ovakva edukacija će biti zabavna i prilagođena dječjem uzrastu.

Memo igra s 12 komada i Asocijacija s 14 komada su još dva zanimljiva dodatka u ovom setu. Ove igre će pomoći tvojoj bebi da razvije memoriju, koncentraciju i kreativnost dok se igra.

Također, set uključuje i okvir za fotografije za vješanje. Možeš koristiti ovaj okvir da izložiš najdraže uspomene svoje bebe na igru i učenje s ovim setom.

Upute su također priložene kako bi lako započeo s korištenjem ovog seta. Sve je pažljivo osmišljeno i razvijeno u Centru za obuku i istraživanje Lisciani, koji je poznat po kvalitetnim edukativnim proizvodima.

Montessori Baby Ekskluzivni Set za Igranje je sve što ti treba za edukativno i udobno iskustvo igranja na podu sa svojom bebom. Pruži svom djetetu sigurno i stimulativno okruženje, dok istovremeno stvaraš uspomene koje ćeš čuvati zauvijek. Ne propusti priliku da tvoje dijete uživa u ovom edukativnom setu. Kupi svoj primjerak danas!

Značajke

  • Udobno i sigurno igranje na podu sa Montessori Baby Ekskluzivnim Setom.
  • Edutainment za bebe – motoričke vještine i logičko razmišljanje.
  • Prepoznavanje oblika i boja kroz interaktivno iskustvo.
  • Razvijanje memorije, koncentracije i kreativnosti kroz igre.
  • Okvir za fotografije za uspomene na igru i učenje.
  • Kvalitetni edukativni proizvodi iz Centra za istraživanje Lisciani.