Mikrofon 044789

44,70 KM

Mikrofon.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Pozivamo vas na prvi ovakav koncert! Upravo će vaše dijete danas iznenaditi publiku svojim jedinstvenim repertoarom, u čemu će mu pomoći i ružičasti, dječji mikrofon. Prisutnost glazbe ima vrlo pozitivan učinak na pravilan razvoj svakog djeteta. Ako vaš mališan od prvih godina pokazuje interes za pjevanje, olakšajte mu daljnju zabavu i razvoj glazbenih interesa ovim jedinstvenim mikrofonom za karaoke. Takva igračka izvrstan je dar za svakog malog umjetnika koji voli pjevati i nastupati na domaćoj pozornici.

Komplet je koncipiran na način da potiče razvoj djeteta na više razina istovremeno. Multifunkcionalna igračka istovremeno poboljšava sluh, glazbene i ritmičke sposobnosti male zvijezde, što dodatno podupire njezinu maštu, koncentraciju i koordinaciju. Odlična izrada i jarke, tople boje privući će pažnju i najzahtjevnije djece, oduzimajući je satima.

Ono što je najvažnije, postoje dvije funkcije, mikrofon ne treba ni na što spajati, već nakon umetanja baterije možete uživati ??u odličnoj zabavi, omogućavajući slobodne plesove i nastupe. A druga funkcija je da možete spojiti telefon na uređaj i pjevati karaoke. Za sastavljanje stativa dovoljno je nekoliko jednostavnih koraka.

 

ZNAČAJKE:

 

– rasvjetni elementi,

– držači mikrofona,

– prekidač za uključivanje/isključivanje,

– gumb “MUSIC”,

– gumb “ZVUK”,

– zvukovi publike,

– tipka za glasnoću,

– veliko dugme “Bobin”,

– veliki gumb “Disk”,

– držač za telefon,

– visina od 53-89 cm,

– gornji dio: 17 cm x 15 cm,

– mikrofon: dužina – 19 cm.

 

 

NAPOMENA:  

Mikrofon za karaoke napajaju tri 1,5V “AA” baterije koje nisu uključene u set. Stativ s mikrofonom namijenjen je djeci starijoj od 3 godine. Igračka ima CE certifikat i usklađena je sa EN 71 standardom. 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.